Connect with us

Reality Show

Nunta anului se vede la E! în cea mai nouă emisiune Nikki Bella Says I Do

Emisiunea „Nikki Bella Says I Do” are premiera duminică, 19 februarie, la ora 22:00, la E!

Published

on

Foto Credit: E!

În această emisiune specială în patru părți, Nikki Bella (vedetă WWE) și Artem Chigvintsev (câștigător al emisiunii „Dancing with the Stars”) împărtășesc cu publicul toate momentele speciale ale nunții lor – de la planuri și petrecerea comună a burlacilor și a burlăcițelor, până la decizia de a se căsători în Orașul Luminilor.

În noua emisiune, Nikki și Artem își continuă povestea de dragoste și se pregătesc pentru următorul capitol din viața lor, care a fost așteptat de toată lumea… momentul în care Nikki va păși spre altar și va spune „Da” în Paris. Teaser disponibil aici.

Acest moment important vine la pachet cu un set de provocări serioase: viitorii miri trebuie să aibă grijă de băiețelul lor (Matteo), să-și organizeze nunta, să plănuiască o petrecere comună a burlacilor și a burlăcițelor, să găsească o rochie de mireasă și o locație perfectă – sperând, în tot acest timp, că familia lui Artem va putea participa la cel mai important eveniment din viața lui. Brie, sora geamănă a viitoarei mirese, le este alături, dar având în vedere cât de multe sunt de făcut, vor reuși oare Nikki și Artem să-și organizeze o nuntă de vis, fără nicio problemă ? 

Emisiunea „Nikki Bella Says I Do” este produsă de WWE, Bunim/Murray Productions și Hi Mom Productions. Nikki Bella, Kevin Dunn, Chris Chambers, Marc Pomarico, Andrea Metz și Michelle Peerali sunt producători executivi.

Facebook Comments Box
Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending