Connect with us

Business

O afacere intr-o drujba electrica

Redactia Radar de Media

Published

on

Este sezonul lemnelor de foc, fiindca frigul a inceput sa isi arate coltii. La tara, drujbele canta in cor, iar cei care au un astfel de utilaj fac multi bani. Pentru incalzirea din casa trebuie lemne, la facutul tuicii se folosesc lemne, urmeaza taierea si parlirea porcilor in curte si tot lemnele sunt la putere.

Daca nu ar fi drujbele sa scurteze bustenii lungi si grosi, cu toporul am ingheta de frig, fiindca ar lua zile intregi sa se asigure necesarul de lemne pentru gospodarie.

Iata de ce gospodarul adevarat isi cumpara o drujba electrica !

Sa zicem ca nu te duci prin sat sa tai lemne si sa iei bani pentru asta, fiindca respecti cu sfintenie principiul muncii legale cu carte de munca si nu vrei sa auzi de lucrul la negru. Dar nu stii cat de bine este sa ai tu drujba ta, sa nu mai astepti sa vina altcineva sa ti le taie si sa dai o caciula de bani. In cazul in care tocmesti pe cineva si nu esti de fata sa supraveghezi lucrarea, te trezesti cu lemne kilometrice pe care nu le poti baga in sobe.

Ce faci tu cu mana ta corespunde 100% dorintelor pe care le ai. Chiar daca migalesti mai mult, vei sectiona bustenii la marimea adecvata.

Cu drujba ta electrica te poti duce la rude si amici sa le tai lemnele si poti primi diverse produse in schimbul muncii tale, de care ai neaparata nevoie (vin, tuica, fructe, carne de porc, porumb) sau poti solicita ajutor la alte munci pe care nu le poti face singur.

Se fac numeroase trocuri la tara, oamenii se ajuta intre ei pentru a-si face viata mult mai usoara.

De ce drujba electrica si nu pe benzina? Un gospodar stie ca:

-curentul electric este mult mai ieftin decat benzina, mai ales ca la drujba pe benzina trebuie si ulei. Taiatul aceleasi cantitati de lemne costa cu 50% mai putin, in cazul drujbei electrice, fata de cea pe benzina.

-benzina se termina repede, in timp ce electricitatea este o resursa inepuizabila, cand nu sunt avarii la alimentare

-drujba pe benzina se strica mai repede fiindca rumegusul poate patrunde si in rezervor sau benzina este cu gunoaie, cu apa.

-drujba pe benzina polueaza atmosfera, in timp ce cea electrica nu este la fel de zgomotoasa si nu emite noxe.

Dar un astfel de utilaj se foloseste tot timpul, nu numai cand este vremea rece. Furtunile rup pomi si crengi groase din apropierea casei. Mi s-a intamplat sa pice o craca foarte groasa pe o bucatarie de vara si sa chem pe cineva sa o taie, astfel incat sa fie manevrabila.

Daca nu se actiona la timp, constructia s-ar fi stricat si erau necesare investitii enorme pentru repararea ei.

Tot cu drujba au scurtat mesterii capriorii de la constructia noua si de la cotetul gainilor. Si scandurile se ajusteaza mult mai usor cu acest utilaj.

In fiecare primavara, in gospodaria noastra se repara gardurile si tot cu drujba se scurteaza bulamacii, latii si ulucile.

In cazul in care se doreste taierea unui copac amenintator de langa casa fiindca o furtuna l-ar prabusi pe geamuri sau pe acoperis, cu ajutorul unei drujbe electrice se actioneaza rapid si se inlatura pericolul.

Drujbe foarte bune se afla in stocul Magazinului-Bricolaj.ro, preturile fiind accesibile tuturor gospodarilor adevarati care doresc sa-si indrepte singuri gardul viu, sa scurteze bulamacii pentru un gard, sa taie scandurile groase pentru un raft si sa-si faca proviziile necesare de lemne pentru intreaga iarna.

Ferastraul Cu Lant Electric (Drujba) St Cs405T,2000W Stern Austria poate fi cumparat cu incredibilul pret de 302 lei, fiind de calitate superioara.

Drujbele electrice sunt adevarate bijuterii, avand o forma eleganta. Ele sunt usor de manevrat si de tinut in mana datorita greutatii relativ mici. Se intelege ca drujbele pe benzina adauga la greutatea lor si greutatea rezervorului plin.

Ne bucuram ca astfel de utilaje pentru gospodarie se gasesc la dicretie, pot fi comandate online si sunt livrate prompt la adresa indicata de cumparator.

Pe site-ul oficial al magazinului amintit se gasesc si generatoare, care asigura alimentarea permanenta a casei cu energie electrica.

Tot aici se gasesc si masini de tocat, incubatoare si pompe, aparate de sudura, motocoase si motosape. Omul nu are nevoie decat de pricepere, efortul sau fizic fiind simplificat.

Cu astfel de masini si echipamente se poate intretine ordinea deplina intr-o gospodarie, dar se pot infiinta si ferme.

Magazinul prezentat mai sus gaseste solutii si pentru cei care doresc sa cumpere, dar nu au toti banii necesari gasind impreuna cu clientul o metoda care sa fie agreata de ambele parti.

Toate produsele sunt livrate la adresa indicata insotite de facturi si de certificatele in care sunt precizate termenele de garantie.

Este ideal ca si tinerii sa isi cumpere bunuri din acest magazin, care sa le usureze munca in gospodarie si sa le asigure si independenta financiara.

Cu o autorizatie de prestare servicii sau dupa deschiderea unei firme se pot presta contra cost diferite munci agricole.

Acum este timpul sezonului rece si aprovizionarii gospodariei cu lemnele necesare pentru foc. Plasati acum comanda pentru drujba electrica, sa o primiti la timp, sa le scurtati la dimensiunile dorite si sa simplificati mult cheltuielile!

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading

Business

Pentru transport profesional chemaţi un specialist – cum sunt onorate astfel de cereri

Avatar

Published

on

transport marfa si mobila

Pentru orice serviciu există un nivel al amatorului și unul al profesionistului. Înțelegem pe deplin că așa cum mergem la specialist pentru orice problemă, atunci când vine vorba de nevoia ce ține de relocare, transport marfă sau alte bunuri vorbim despre recomandarea de a apela la firme specializate.

Serviciile pe această nișă s-au dezvoltat simțitor de mult în ultima vreme, ca drept dovadă a dezvoltării pe sectoare diverse. Deschiderea unui nou sediu, mutarea unei firme sau chiar mutarea în casă nouă sunt cazuri care impun necesitatea unui transport special.

Firmă cu experiență, care poate asigura transportul

Dacă vă întrebați ce poate merge rău atunci când alegeți pe oricine deține o mașină mai încăpătoare, să transporte anumite bunuri să ne gândim la scenarii: marfă sau bunuri deteriorate atunci când ajung la destinație, costuri mai mari, întrucât vor fi necesare mai multe rute, repetate tur-retur. Așadar, dacă punem în balanță practic nu merită.

Există firme de transport marfa ce pot onora comenzi în ceea ce privește necesitatea de a muta mobilă, bunuri de mare volum sau de a ajuta la relocarea unei societăți, cu tot ce înseamnă mutarea echipamentelor. O astfel de colaborare are la bază un contract, astfel că timpul în care se va desfășura întreaga operațiune este cel stabilit conform termenilor din contract.

Avantajele de a lucra cu o firma serioasă de transport marfă

Siguranță – o firmă de transport marfă și mobilă în București precum sunt serviciile pe care le regăsim la www.transport-marfa-mobila.ro poate asigura transportul. Astfel, la destinație nu există surprize, deteriorări.

Eficienţă și promptitudine – practic publicul își asigură un timp optimizat în care realizează mutările necesare.

Costuri rentabile – dacă ne gândim la soluții alternative, sunt necesare autovehicule încăpătoare și șoferi, există și factorul de efort fizic, așadar per total costurile sunt mai avantajoase atunci când alegerea este cea a unei firme care să realizeze transportul necesar. Vorbim spre exemplu inclusiv de șoferi cu experiență care vor contribui la efectuarea unui transport eficient.

Când apelăm la astfel de servicii

În principiu tot ce înseamnă o mutare complexă, cu bunuri de mare volum va impune nevoia de autovehicule mari pentru a fi transportate. Există însă tot felul de cazuri. Cei de la transport-marfă-mobilă.ro spre exemplu se adresează publicului bucureștean, indiferent de sector. Echipa este mereu pregătită pentru a răspunde solicitărilor privind transportul intern sau internațional. Pot fi soluția ideală pentru a transporta marfă, mobilă, electrocasnice și nu numai.

Serviciile profesionale de transport vor include și încărcarea, descărcarea, manipularea bunurilor. În plus, pentru rutele mai lungi, la transport internațional spre exemplu, sunt doi șoferi ce se vor asigura că transportul este efectuat în timp util, fără a compromite condițiile optime, inclusiv timpul de odihnă.

În ceea ce privește costurile lucrurile sunt relative și variază de la caz la caz. În mod cert însă, avantajele primează astfel pentru că sunt servicii rentabile. Detalii în acest sens pot fi solicitate și din cadrul paginii online mai sus menționată.

Comentarii

Continue Reading

Business

Avantajele de a avea un seif in casa sau la birou

Avatar

Published

on

Multi oameni sunt de parere ca inchirierea unei casete de valori la banca este cea mai buna modalitate de a-si pastra obiectele importante in siguranta. Dar daca este vorba de documente si articole la care ai nevoie de acces rapid? In acest caz, cea mai buna optiune este de a achizitiona un seif pentru casa sau birou. Iata care sunt beneficiile pe care ti le ofera un seif in propria casa sau birou:

Ai acces instant la documente

Exista documente de care ai nevoie imediat: din pacate, bancile nu sunt disponibile 24/7. Ce se intampla daca ai nevoie de un document in perioada in care bancile sunt inchise, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale? Prin instalarea unui seif acasa sau la birou, poti avea acces rapid la documente precum pasaport, certificat de nastere, titluri, investitii, plan de asigurare si dosare importante, oricand doresti.

Protectie

Solicitand unui profesionist sa instaleze un seif acasa sau la birou, poti fi sigur ca obiectele tale valoroase sunt protejate in permanenta, iar seiful nu va putea fi mutat cu usurinta din loc. Pentru birou, este necesar sa alegi un seif de dimensiuni mari, de preferat cu fanta, pentru ca accesul la depunere sa fie permis oricui, insa la continut sa poata ajunge doar persoanele autorizate. Pentru protectie maxima, in special in cazul documentelor importante, poti alege seifuri cu dubla certificare, ceea ce inseamna ca vei fi protejat si impotriva efractiei dar si importiva incendiilor.

Un alt beneficiu al seifului, este faptul ca tii intr-un singur loc obiectele de care ai nevoie si astfel nu mai exista riscul sa le pierzi. Chiar daca nu sunt valoroase, sunt importante, iar documentele precum buletinul, pasaportul si alte acte, pot duce la un proces de recuperare stresant, obositor si durabil daca sunt pierdute sau ratacite.

Pastrezi armele de foc departe de raza copiilor

Prin achizitionarea unui seif, ai garantia ca pistolul sau munitia ta nu va ajunge pe maini gresite. Seiful pentru arme poate fi instalat intr-o zona mai putin accesibila, departe de ochii copiilor sau al persoanelor care iti calca pragul. Astfel, ai garantia ca accesul la arma iti este permis doar tie sau persoanelor autorizate.

Un seif nu numai ca iti ofera acces usor la documente si obiectele de valoare, dar ti le pastreaza in siguranta in orice moment al zilei. Asadar, nu-ti expune obiectele de valoare la riscuri inutile si pur si simplu achizitioneaza un seif pentru a beneficia de toate avantajele enumerate mai sus. Exista foarte multe modele de seifuri disponibile pe piata, in dimensiuni variate si cu utilitati diverse. Este important sa te documentezi si sa alegi produsul potrivit nevoilor tale, fie pentru birou sau casa. Seifurile pot fi instalate pe podea, in perete sau asezate in interiorul mobilei. Ia in considerare caracteristicile si achizitioneaza un seif pentru pastrarea in siguranta a obiectelor valoroase.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0