Connect with us

Evenimentul anului din peisajul media online, GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015 va avea loc în mai puţin de 2 zile. Pe scena premiilor îşi va face apariţia un artist nou produs de THE LIONS BEAT, care ne va surprinde cu vocea lui extraordinară, într-un show de excepţie 3D LIVE MUSIC, special creat pentru GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015.

Dar … cine este CAT SINNER?

CAT SINNER (23 de ani) – pe numele lui real, Cătălin Tamazlicaru, s-a născut în București și a cochetat cu muzica încă din copilărie. La vârsta de 7 ani, făcea deja parte din corul Allegretto, alături de care a participat la numeroase turnee internaționale.

De-a lungul timpului, a lucrat sub îndrumarea lui Titus Munteanu, Cornel Fugaru, Marius Țeicu, iar în 2007 a devenit liderul trupei PhenomenON, care i-a adus concerte pe aproape toate continentele lumii, încă de la vârsta de doar 15 ani. De asemenea, împreună cu membrii trupei, a câștigat competiția Global Battle of The Bands și a reprezentat România în finala de la Londra, obținând locul 4 din 40. În 2012, a cântat în deschiderea concertului Linkin Park de la București.

Din 2015, CAT SINNER este artist marca The Lions Beat, în studioul cărora se pregătește de peste doi ani. Pe 30 septembrie, CAT SINNER va urca pe scena Premiilor Radar de Media, pentru a canta live muzica 3D produsă de The Lions Beat, alături de un invitat-surpriză.

 

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA CATENA 2015

LOGO HOTEL MARSHAL GARDEN

 

LOGO CATENA

LEONARD CAFE

 

LOGO DOMENIILE SAMBURESTIAQUA CARPATICA LOGO

dreamfit2

EKKO LOGO

LOGO MOMENTOS

LOGO Trends by Adina Buzatu

DOMENIILE OSTROV LOGO

logo romarg

LOGO ZAREA

 

LOGO ATELIERELE ILBAH

 

LOGO LUCIA CONDREA

 

ROEVENTS LOGO

 

JOHN MUSIC SHOW LOGO mare

 

  • Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2015 va fi transmisă în direct pe site-ul publicaţiei, in format HD, de către vreaufilmare.ro 

VARIANTA FINALA vreaufilmare

 

LOGO AGERPRES

LOGO CAPITAL

Print

LOGO ULTIMA ORA

LOGO PRWAVE

LOGO ANCHETATORUL MONDEN

LOGO NEW EVENTS.RO

LOGO EVZ

 

LOGO TVH

 

  • Artişti care au confrimat prezența în show: BEDDA BAND, DORINA VASILASHKO, IRRA (3D live music), CAT SINNER (3D live music), YANKA, IANNA NOVAC

BEDDA BAND

  • dorina-vasilashkoIRRACAT SINNER

YANKA

IANNA NOVAC

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending