Connect with us

ALL MEDIA

O asociaţie cere agenţiilor de publicitate să întrerupă contractele cu mai multe posturi de ştiri, ca urmare a “informaţiilor false, denigratoare” difuzate!

Redactia Radar de Media

Published

on

Asociaţia Frontline Club Bucharest a dat publicităţii o scrisoare deschisă în care solicită directorilor de agenţii de publicitate, media şi PR să întrerupă contractele de publicitate cu Antena 3, RTV şi B1 TV ca urmare a „informaţiilor false, denigratoare, de natura de a dezinforma şi manipula în mod grav opinia publică” transmise în seara de duminică, 22 ianuarie 2017.

 

Iata scrisoarea Asociatiei Frontline Club Bucharest

 

„In atentia directorilor de agentii de publicitate, media si PR

Scrisoare deschisa

Stimate doamne, stimati domni,

Ca urmare a modului in care au fost relatate protestele desfasurate in Bucuresti si in alte orase din tara in seara de duminica, 22 ianuarie 2017, de catre televiziunile Romania Tv, Antena 3 si B1TV, a informatiilor false, denigratoare, de natura de a dezinforma si manipula in mod grav opinia publica transmise de catre grupul celor trei institutii media, facem apel la intreruperea contractelor de publicitate cu televiziunile mai sus mentionate.

Initiem acest demers intrucat banii obtinuti din contractele de publicitate finanteaza campaniile de manipulare a opiniei publice, purtate in interesul unor indivizi corupti, multi dintre ei cu condamnari penale si sunt campanii care submineaza statul de drept.

Consideram ca boicotarea celor trei televiziuni mai sus amintite si redirectionarea bugetelor media catre institutii de presa independente ar face un serviciu inestimabil societatii, ajutand la informarea corecta a cetatenilor. Totodata, sprijinind presa independenta, puteti ajuta la imbunatatirea calitatii presei romanesti. Va amintim ca in acest moment putinele institutii de presa care lucreaza in mod real pentru informarea cetatenilor se lupta, in cele mai multe cazuri, pentru supravietuire iar jurnalistii sunt platiti adesea cu salariul minim pe economie. Ei au cu adevarat nevoie de vizibilitate si fonduri pentru continuarea activitatii lor”, se afirma in scrisoare semnata de Raluca Feher, presedintele Asociatiei Frontline Club Bucharest.

frontline

MODIFICARI in grila Kanal D, odata cu debutul noului sezon BRAVO AI STIL si a serialului KOSEM!

TCS Capital Management, acţionar al CME, grup de unde face parte şi PRO TV cere din nou vânzarea companiei

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending