Connect with us

Life Style

O cântăreață de la noi îi face cățelului ei, săptămânal, cadouri de fițe!

Published

on

Ștefania Udrea, alias Lally a primit ca mărțișor, acum patru ani și jumătate un Yorkshire Terrier, care se bucură de o atenție deosebită din partea artistei, vacanțe scumpe și haine de firmă.

Terrierul călătorește  des în străinătate alături de stăpâna sa, dar chiar și când nu o însoțește, primește câte o recompensă valoroasă de la Lally. Cățelul are două genți Louis Vuitton, folosite pentru transport și o mulțime de hăinuțe: de la costume și cămăși pentru ieșiri protocolare până la ținute sport, treninguri, șosete și teniși de firmă. Fiecare ținută este asortată cu o anumită curelușă, cea mai scumpă dintre ele fiind lucrată pe comandă și accesorizatăc u cristale Swarovski.

Viața lui Remmy este de invidiat, iar patrupedul s-a obișnuit atât de mult cu micile surprize pe care i le face cântăreața, încât de fiecare dată când stăpâna sa se întoarce dintr-o călătorie, se așează lângă geanta acesteia și își așteaptă, cuminte, cadoul.

Lally tocmai a lansat un nou single, “I fall”, produs de Deepcentral. Piesa, o baladă în limba engleză, este povestea unei fete care se simte pierdută după despărțirea de iubit. Lally le promite fanilor că va lansa în curând și un videoclip pentru “I fall”, care va fi o adevărată premieră în România. Până atunci, puteți asculta piesa pe youtube, sau accesând pagina de facebook a artistei (https://www.facebook.com/lallyofficial.stefaniaudrea).

Lally – I Fall

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending