Connect with us

Emisiuni

O cină cu specific balinez îi va speria pe concurenții Mâncare pe care: „Nu înțeleg nimic din meniu!”

Published

on

Foto Credit: ACASA

Emisiunea în care cinci persoane diferite sunt nevoite să gătească pentru invitați necunoscuți, astfel încât să poată câștiga titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreci la cină”, revine astăzi de la ora 20:00, Acasă! Mâncare pe care este locul în care concurenții vor da tot ce au mai bun și vor pregăti trei feluri de mâncare pentru a câștiga premiul de 5.000 de lei. Tot ce le stă în cale sunt notele acordate de ceilalți concurenți pentru preparate și atmosferă.

Eka este prima concurentă a săptămânii și va încerca să aducă gustul preparatelor din Bali, țara sa natală, în farfuriile servite oaspeților. Meniul ei va conține risol, nasi goreng și dadar gulung, feluri de mâncare complet străine pentru Alexandra, Ana-Maria, Cristi și Albert, musafirii acesteia. „Nu înțeleg nimic din el”, va declara Albert despre meniu. În ciuda confuziei provocate, invitații se vor bucura de preparatele gustate: „Chiar mi-a plăcut foarte mult și am mâncat tot”, va spune Ana-Maria.

Pe lângă preparatele alese, locația în care va fi găzduită cina îi va impresiona pe cei patru concurenți: „Am intrat într-un colț de Bali”, „Nu am mai văzut niciodată așa ceva” vor fi două dintre remarcile acestora.

Mai mult decât atât, oaspeții vor fi impresionați de povestea de viață a gazdei: „Eram în Bali, iar doctorul mi-a zis că eu nu pot face copii. După Crăciun, bunica fostului soț mi-a spus că un copil este pe drum… am zis că nu se poate. Pe 7 ianuarie, de ziua mea, la spital mi-au zis că am un bebeluș. După 6 luni, fetița mea mi-a apărut în vis și mi-a spus când se va naște, adică pe 11 august”, va mărturisi Eka. Reacțiile invitaților vor fi la fel de emoționante: „Eka este o femeie cu suflet bun”, „M-a înmuiat, m-a uimit. Foarte tare, impresionant!” vor spune aceștia.

Pentru a vedea ce note va primi Eka din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca restul concurenților în serile următoare, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending