Connect with us

Reality Show

O cină organizată pe vas i-a adus marele premiu Mâncare pe care!

Published

on

Foto Credit: ACASA

Lupta Mâncare pe care de săptămâna aceasta a luat sfârșit. Marc, Eliza, Oana, Mihaela și Ovidiu au găzduit pe rând, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, câte o cină delicioasă, iar premiul de 5.000 de lei și titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” au fost câștigate de Ovidiu pentru o seară organizată pe vas.

Pentru prima dată în acest show, concurentul a ales să își ducă invitații la o cină cu totul specială… pe o barcă! Meniul bărbatului a constat în creveți în sos de unt și salată Dakos ca aperitiv, paste de casă cu scoici la felul principal și iaurt grecesc cu dulceață de morcovi ca desert.

Preparatele alese de Ovidiu au avut parte numai de laude: „N-am ce să adaug sau să scot. Pentru mine totul a fost perfect”, „A fost foarte, foarte bun! A fost delicios!”, „Creveții nu doar că i-am mâncat pe toți, dar mi-am mai și pus după, și mi-am pus încă o dată după, și încă o dată…” au fost câteva dintre spusele concurenților, ce au terminat tot din farfurie.

Surpriza planificată de gazdă a fost unică. Ovidiu și-a plimbat invitații cu velierul în larg, fapt ce a generat numai reacții pozitive: „Mi-am depășit astăzi frica de a mă deplasa pe mare”, a mărturisit unul dintre oaspeți. De asemenea, Ovidiu și Marc au ales să fie spontani și să sară în apă direct de pe barcă! „Te distrezi doar uitându-te la ei”, a povestit Eliza. Și Mihaela s-a declarat extrem de fericită și a apreciat distracția de care a avut parte: „Astăzi a fost o zi în care m-am destins cum n-am făcut-o de mult”.

Ovidiu a primit vestea victoriei cu multă bucurie: „Mulțumesc colegilor, prieteni, invitați la cină! M-au apreciat mai mult decât m-am apreciat eu. Îi asigur că vom rămâne prieteni și vor avea întotdeauna un loc și în inima mea, și la mine la masă, și la mine pe bărcuțe… oriunde!”, a declarat câștigătorul.

De luni începe o nouă serie de cine pline de surprize și preparate delicioase, pregătite de concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă. Nu ratați Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending