Connect with us

Reality Show

O concurent a plecat acasă, în urma cosilului de eliminare de la SURVIVOR ROMÂNIA „Am promis că nu mai vreau să plâng!”

Andrei Krișan și Bianca Patrichi au așteptat cu teamă,

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

„Este evident că în tribul Taino sunt două echipe”, a spus aseară unul dintre concurenții rămași în show la începutul Consiliului de Eliminare, arătând încă o dată cât de bine definite sunt strategiile și conexiunile în acest punct al jocului. Acum când cea de-a șaisprezecea săptămână a sezonului s-a încheiat, concurenții trebuie să o ia din nou de la capăt și să facă noi calcule pentru ca drumul lor spre finala Survivor România 2023 să fie cât mai bine pavat. 

„Gustul de acasă”, așa s-a numit Jocul de Comunicare de aseară care le-a adus membrilor tribului Taino unele dintre cele mai ample emoții de la startul competiției și până în prezent. Daniel Pavel le-a arătat fiecăruia câte o poză cu persoana care i-a crescut, fie că a fost vorba despre mamă, tată sau bunică și le-a promis că echipa care va câștiga, va avea ocazia să guste din mâncarea lor preferată. 

Motivați și încărcați, căpitanii Robert și Krișan și-au ales echipele și au dat startul unei lupte care a părut inegale. Cu 10 la 3, Robert, alături de Dan, Moromete, Porkolab și Ciomag, a câștigat și și-a asigurat un final de săptămână incredibil. De cealaltă parte, lacrimile nu s-au mai oprit: ”M-am săturat să pierdem comunicările. Nu mai pot”, a declarat Ștefania. Nici Carmen nu a stat deloc bine cu optimismul la finalul probei: ”Nu mai vreau lacrimi. Moralul e puțin mai jos”. 

Cu o parte extrem de motivată și bine hrănită, cu alta cu lacrimi în suflet și durere în ochi, toți au revenit în sala de Consiliu pentru cea mai importantă veste a zilei: un nou concurent a trebuit să plece acasă. Acum, când finalul e tot mai aproape, emoțiile sunt și ele tot mai mari, în special pentru nominalizați. De această dată, Andrei Krișan și Bianca Patrichi au așteptat cu teamă, decizia telespectatorilor. Iar aceștia au hotărât că este final de joc pentru fosta membră a tribului Faimoșilor. 

„Am promis că nu mai vreau să plâng. Încerc să-mi mențin toate emoțiile mai jos de gât. Nu am niciun regret, așa vreau să ies. Vreau să cred că am dat tot ce am avut mai bun. Colegele mele, rezistați acolo, dați tot ce aveți mai bun și o să vă susțin de acasă. Am luptat să schimb la mine teama de mine. Am ajuns într-un punct foarte departe de care sunt mândră”, a spus Bianca înainte ca Daniel Pavel să-i stingă flacăra în competiție. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV23 de ore ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show23 de ore ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV23 de ore ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show23 de ore ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni2 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show6 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema6 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni7 zile ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending