Connect with us

Reality Show

O concurentă Mâncare pe care revoltată că un adversar i-a copiat desertul

Published

on

Foto Credit: ACASA

Lupta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”, și totodată pentru premiul de 5.000 de lei, s-a încheiat, iar Sorin Baron este câștigătorul Mâncare pe care de săptămâna aceasta! Bărbatul de 58 de ani s-a înfruntat cu Monica, Diana, Ramona și Flavius de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, și a reușit să obțină 68 de puncte, scor care l-a clasat pe primul loc.

Cei patru invitați ai lui Sorin au fost mai mult decât încântați să mănânce midii saganaki ca aperitiv, supă franțuzească de pește la felul principal și lava cake de ciocolată ca desert. Meniul a fost unul extrem de apreciat de cei care l-au servit: „Eu nu pot să vorbesc de foame și de cât de bun e. A fost perfectă farfuria”, a spus Ramona.

Aceasta a fost la fel de încântată și de desertul pregătit de gazdă: „Pot spune că m-a impresionat cu înghețata pentru că era făcută de el și era foarte bună. Aș mai fi mâncat o porție”. În ciuda faptului că invitata ar mai fi vrut să mănânce, Flavius s-a declarat mulțumit de cantitatea de mâncare primită în farfurie: „Am plecat sătul”. Totuși, Monica s-a arătat indignată de faptul că Sorin a ales să prepare același desert ca ea: „Și eu am făcut același lucru!”, a exclamat tânăra.

Pe lângă felurile de mâncare atent alese, cei patru invitați au fost impresionați de povestea de viață a lui Sorin: „Ne-am cunoscut la o petrecere, ne-am despărțit 14 ani, m-a invitat la nunta ei, am furat mireasa, am prins jartiera, iar după 14 ani i-am dat înapoi jartiera”, a narat acesta despre jumătatea sa. „Povestea de dragoste cu soția lui mi s-a părut interesantă și nu foarte des întâlnită”, a spus Flavius.

Pentru a sărbători vestea ce mare, Sorin s-a aruncat chiar în piscina Ramonei, o premieră la Mâncare pe care: „Am stabilit! Cel care câștigă… sare în piscină!”, a explicat Monica. Câștigătorul a fost foarte entuziasmat de titlul obținut: „Sunt bucuros că am reușit să demonstrez familiei mele că sunt un bucătar bun”, a declarat Sorin.

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending