Connect with us

Monden

O cunoscuta vedeta de la noi a întrat în direct, în stare avansată de ebrietate. Ce a urmat apoi de pune pe gânduri

Published

on

Viperele Vesele au venit cu o acuzație șocantă, de data aceasta la adresa Gabrielei Cristea. Faimoasa vedetă de televiziune este prezentatoarea emisiunii „Mireasa – capriciile iubirii”, iar în urmă cu  o zi a început filmările pentru un nou proiect, emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”. După terminarea filmărilor, potrivit informațiilor oferite de către Viperelor Vesele, aceasta s-ar fi prezentat la emisiune în stare de ebrietate!

Survivor: dincolo de insulă începe astăzi, în exclusivitate, pe VOYO! Vezi cele mai importante momente din show!

Potrivit Viperelor Vesele, emisiunea de aseară, nu a început deloc bine pentru prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea! Conform sursei, aceasta ar fi intrat în emisie în stare de ebrietate! Această dezvăluire uluitoare a fost făcută de Viperele Vesele, care spun că:„Ieri, au inceput flmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

VEZI SI VIDEO O concurentă de la SURVIVIOR a rămas fără sutien pe traseu

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate.”

Acuzațiile la adresa prezentatoarei de televiziune au continuat

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.”Iar de parcă acuzațiile nu ar fi fost deja detul de dure, Viperele vesele au continuat!

„Deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă – Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică și să apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație.”

Facebook Comments Box
Advertisement
3 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending