Connect with us

Emisiuni

O data-n viata: S-a împlinit vorba cântecului, Fuego a împodobit bradul! (galerie foto)

Avatar

Published

on

Vineri, 17 mai, invitaţii Iulianei Tudor au fost Ozana Barabancea şi Cristian Pomohaci (Bistriţa), Alin Pascal şi Cornelia şi Lupu Rednic (Maramureş) şi Fuego şi Steliana Sima (Oltenia). Buna dispoziţie a fost din belşug, în compania maestrului Nicolae Botgros şi a Orchestrei Lăutarii din Chişinău, iar momentele artistice au fost remarcabile, pentru că cele trei vedete invitate să se pună în postura de reprezentant al folclorului sunt profesionişti în muzică.

Pentru ca distracţia şi elementele surpriză să fie la cote maxime, echipa emisiunii a lansat Academia de Muzică TVR, o instituţie fictivă în care Ozana Barabancea a fost dirijorul Orchestrei Lăutarii, Paul Surugiu (Fuego) şi-a demonstrat talentul pedagogic şi vocal, iar Alin Pascal a cântat la vioară. Probele practice au continuat: Ozana Barabancea a fost provocată să-şi amintească de  un joc al copilăriei – plimbatul cu cercul, Alin Pascal a trebuit să-şi facă un afiş atipic de promovare, iar Fuego să…. ÎMPODOBEASCĂ BRADUL!

Iuliana Tudor l-a întrebat pe Fuego ce probă practică şi-ar dori, iar artistul a exclamat, pe dată: „Vreau să împodobesc bradul!”. Versul a devenit proverbial datorită succesului piesei „Împodobeşte, mamă, bradul!”, pe care Fuego o cântă alături de Irina Loghin. Iată că, pentru Iuliana Tudor, Fuego a acceptat să împlinească vorba cântecului, adăugând „Toată lumea zice că nu ştiu să împodobesc bradul… Uite, îl mănânc! În două minute îl împodobesc!”.

Împodobitul bradului, conform cântecului va rămâne, cu siguranţă, O DATĂ-N VIAŢĂ. La finalul emisiunii, Fuego a adăugat: „Emisiunea O dată-n viaţă mi-a dat ocazia să cânt folclor, un gen muzical pe care eu îl iubesc. În emisiune am adus muzica populară într-o altă lumină. Cred că oamenii mă iubesc pentru că sunt un artist sincer. Tot ceea ce am cântat în 15 ani de când sunt pe scenă a fost cu sinceritate – momente adevărate, cu versuri inspirate din viaţa mea. Cred că, pe scenă, un artist trebuie să fie simplu, iar ceea ce cântă să fie… din suflet”.

Ozana Barabancea: „A fost minunat în emisiune, cel mai mult mi-a plăcut momentul în care maestrul Nicolae Botgros mi-a dat voie să dirijez Orchestra Lăutarii. Am sărit în sus de bucurie, la propriu! A fost doar prima oară-n viaţă, pentru că e o experienţă pe care am de gând să o repet! La O dată-n viaţă m-am autodepăşit. Şi tare mi-a plăcut asta! Invitaţia la această emisiune e ca o pecete judecătorească: cine apare aici înseamnă că merită!”

Alin Pascal: „Mă bucură faptul că oamenii au început să mă vadă pe mine, ca artist, că nu mai sunt «fiul Matildei Pascal Cojocăriţa», aşa cum am fost mult timp până acum. Acum sunt, la rândul meu, părinte şi, recunosc, mi-ar plăcea ca şi copilul meu să facă muzică. În emisiune a fost senzaţional, m-am simţit foarte bine. Îi mulţumesc Iulianei Tudor pentru invitaţie şi aştept să revin curând!”.

Iuliana Tudor: „S-a împlinit vorba cântecului: o dată-n viaţă, Fuego a împodobit bradul. E o performanţă pe care am reuşit-o noi, deşi atâţia alţii au încercat până acum. Dincolo de orice glumă, m-am bucurat că Fuego s-a simţit bine la noi! Ozana Barabancea a fost senzaţională, este un om de televiziune care înţelege perfect ideea de show, iar Alin Pascal a ridicat publicul în picioare alături de bandul său… A fost o seară pe cinste!”

Iuliana Tudor vă aşteaptă la O dată-n viaţă în fiecare vineri, de la ora 21.00 pe TVR1.

Foto aici: http://iulianatudor.ro/emisiune-detalii.php?id=188 şi pe www.facebook.com/iulianatudortvr

Credit Foto: Constantin Ticu

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending