Connect with us

Emisiuni

O emisiune nouă la TVR 2: „Educație la înălțime”

Published

on

Foto credit: TVR 2

Din 25 martie, de la ora 17:00, în fiecare vineri, TVR 2 vă invită să urmăriţi un program inedit, apreciat de elevi: „Educaţie la înălţime”.

V-aţi închiput vreodată că veţi putea asista la un curs despre relația om – animale sălbatice, în direct, dintr-un loc de poveste precum Munții Țarcu?

Dar să aflaţi despre civilizațiile străvechi și zeitățile lor care personificau soarele, într-o lecție live de la Sarmizegetusa Regia, capitala regatului dac?

În fiecare vineri, de la ora 17:00, la TVR 2, elevii, şi nu numai, sunt invitaţi să urmărească un proiect inovator de învațare cu ajutorul tehnicilor și metodelor adaptate noilor realități. Gândit inițial ca un proiect pilot pentru trei școli rurale din județul Hunedoara, „Educaţie la înalțime” a fost lansat în anul 2020 în mediul online și prezintă prin mijloace tehnice excepționale (drone) locuri uimitoare din România.

În primăvara anului 2021, proiectul a fost extins la nivel național în urma parteneriatului cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României și a colaborării cu Aspire Teachers și Asociația Cartierul Creativ Carolina. Lecțiile au atras imediat atât profesorii, elevii din toată țara, cât și atenția mass-media.

În scurt timp în proiect s-au înscris peste 1.000 de școli și 2.500 de profesori din toată țara și din Republica Moldova. Peste 30.000 de elevi au urmărit lecție cu lecție traseul național „Educație la înalțime”, care i-a purtat în Deltă, la locul de vărsare a Dunării în mare, în Maramureș, la cea mai mică școală din România, pe culmile muntilor Bucegi, la Memorialul de la Sighet, într-un parc eolian din Dobrogea, în ținutul Făgărașului, la Mausoleul de la Mărășești și în „Sahara” Olteniei.

Nu rataţi: În fiecare vineri, de la ora 17:00, TVR 2 vă invită să urmăriţi „Educaţie la înălţime”. O zi frumoasa, Anca Simionescu Tel 0729 729 517 email anca.simionescu@tvr.ro Departamentul Marketing si Comunicare

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending