Connect with us

Life Style

O experiență americană autentică trebuie să conțină și burgeri. Și așa s-a născut American Dining Experience

Published

on

Pizza Hut lansează, sub forma unui proiect pilot, noul meniu „American Dining Experience”, cu o selecție de produse tipic americane. Noile preparate oferă o alternativă la meniul tradițional Pizza Hut, cu varietăți de pizza, paste și salate.

Jurnaliști și bloggeri (precum Chinezu și Marian Ionescu – Mariciu.ro) s-au numărat printre primele persoane care s-au delectat cu produsele din noul meniu.

Pizza Hut  American Dining Experience

Pizza Hut  American Dining Experience_2

Pizza Hut  American Dining Experience_Chinezu

 

„American Dining Experience” aduce fanilor Pizza Hut o experiență americană autentică, bazată pe rețete originale și ingrediente de cea mai bună calitate. Meniul conține preparate clasice cum sunt burgerii, aripioarele picante sau coastele de porc, dar și aperitive specifice cum sunt platourile cu pui sau fructe de mare.

“American Dining Experience aduce câteva din cele mai populare și apreciate feluri de mancare de peste ocean, preparate cu ingrediente de calitate și personalizate conform dorințelor clienților noștri. Noul meniu este un pas mai departe în zona de inovație, este modalitatea prin care oferim mai multă diversitate și în același timp întărim identitatea americană a brandului Pizza Hut”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Noul meniu este un proiect pilot, desfășurat la Pizza Hut Universitate (Bd. Regina Elisabeta nr. 15 – 19, sect. 3, București).

Foto credit: GOLIN

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending