O femeie greu încercată de viaţă are parte de transformarea mult visată la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

O femeie greu încercată de viaţă are parte de transformarea mult visată la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Published

on

Marţi seară, de la 20.30, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” este rândul Ligiei, o femeie de 39 de ani greu încercată de viaţă, să îşi recapete încrederea în sine şi bucuria unui aspect fizic armonios.

Astfel, în ediţia din 13 aprilie, Victor Slav va sta de vorbă cu Ligia, îi va afla temerile şi suferinţele, dar o va şi însoţi, pas cu pas, în drumul spre transformarea în bine mult visată. În aceeaşi ediţie, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” se va reîntâlni cu alte două foste participante din sezoanele trecute, Carmen Scarlat şi Nicoleta Gârbă. Telespectatorii Pro Tv vor avea ocazia să le vadă pe cele două femei acum, la luni bune de la transformarea la care au fost supuse şi, totodată, să afle cum s-a sachimbat viaţa lor de la participarea la emisiune.

Ligia, femeia care marţi seară va primi şi ea o nouă şansă la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, are 39 de ani şi locuieşte împreună cu soţul şi fetiţa sa de 11 ani. Consideră că este o povară pentru familia ei, pentru că nu are un loc de muncă. A mărturisit echipei de la Pro Tv că viaţa ei a fost un lung şir de suferinţe şi că toate nereuşitele şi dezamăgirile ei au ca punct de plecare aspectul fizic.

Greutăţile sale au început încă de pe vremea când avea numai 8 ani, atunci când tatăl său a decedat. A fost nevoită să uite de copilărie şi să gândească precum un om matur. Trebuia să-şi susţină şi să-şi ajute mama bolnavă de inimă. Tot la acea vârstă a început pentru ea şi lupta cu kilogramele. Devenise obeza şi a continuat să se îngraşe până la vârsta de 24 de ani, cand ajunsese să cântărească 125 kg. Pentru că mama ei nu avea decât o pensie de boală, care nu-i ajungea nici pentru medicamente, Ligia a lucrat  pe timpul vacanţelor la o fermă. Cu toate astea, a terminat cu medie mare un liceu de prestigiu din Cluj, obţinând o calificare de secretar stenodactilograf 1.

Nu a profesat însă niciodată, chiar dacă şi-a dorit, pentru că nimeni nu avea nevoie de o secretară obeză. Cel mai mare regret al său este faptul că nu a putut urma o facultate. Deşi are un potenţial intelectual care i-ar fi permis acest lucru, din punct de vedere financiar i-a fost  imposibil. A fost nevoită să facă “munci umile” ca să-şi ajute mama, iar acum ca să-şi crească copilul. La 24 de ani Ligia s-a ambiţionat să slăbească prin înfometare, până a juns la greutatea pe care o are şi acum. Însă în urma acestei slăbiri considerabile, cantitatea de calciu din organism a scazut foarte mult şi i-a afectat dinţii. În timp, a ajuns să nu mai aibă nici unul.

Greutăţile şi lipsurile materiale, condiţiile de trai nefavorabile au transformat-o pe Ligia într-o femeie îmbătrânită înainte de vreme, care nu mai are încredere în ea şi nici nu îşi găseşte un loc de muncă decent. Singura bucurie a sa este fetiţa ei, elevă la liceul de coregrafie, secţia balet, pentru care trebuie să fie puternică zi de zi. Ligia speră ca transformarea de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” să îi dea această forţă şi încrederea că va putea face ceva pentru copilul său.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending