O imunitate mai puternica, o stare totala de bine!

1
711

Sezonul rece ne pune organismul la multe incercari, iar in  aceasta perioada ne simtim mai mereu obositi, fara energie si chef de viata. Desi poate parea o banalitate, vremea are un impact profund asupra vietii noastre. Frigul, umezeala si zilele mai scurte, pot crea probleme precum oboaseala permanenta, imunitate scazuta, insomnii sau hipersensibilitate emotionala.

Pentru a face fata frigului, organismul consuma mai multa energie pentru a-si mentine temperatura, iar daca nu ne odihnim suficient ne vom simti epuziati si mereu obositi. De asemenea, in aceasta perioada alimentatia noastra este una saraca in vitamine, ceea ce face organismul mai sensibil in fata virusurilor si bacteriilor. Astfel ca atunci cand avem o imunitate scazuta racim mai usor sau putem face chiar gripa. Aceste afectiuni ne scad si mai mult energia, ne fac sa ne simtim slabiti si nu vom mai putea da randament la munca si nu vom mai avea dispozitia necesara pentru acorda atentie celor dragi.

Un lucru este sigur, nu ne dorim sa ajungem aici, de aceea pentru a face fata tuturor acestor factori trebuie sa ne axam pe cresterea imunitatii. In primul rand, o alimentatia sanatoasa bazata pe fructe, legume si fibre ne poate ajuta sa avem un corp sanatos. In al doilea rand, miscarea si exerciitiile regulate ajuta la producerea de anticorpi si ne dau un boost de energie. In al treilea rand, putem apela la suplimente alimentare precum Imunix care ajuta organismul sa faca fata virusurilor si bacteriilor. Imunix este un antioxidant puternic ce combina seleniu si drojdie de bere bogata in vitaminele B1, B2, B3, B6, B7, care ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, alunga oboseala si furnizeaza energia necesara sustinerii tonusului si vitalitatatii organismului.

Imunitatea inseamna mai mult decat rezistenta la o banzala raceala, imunitatea ne poate influenta strea noastra totala de bine, de aceea este important sa ii acordam atentia necesara.

Comentarii