Connect with us

A-Z NEWS

O jurnalista de la televiziunea ”Russia Today America”, si-a dat demisia in semn de protest fata de politica Moscovei in Ucraina

Published

on

Moderatoarea tv Liz Wahl a demisionat in direct de la postul ”Russia Today America”, finantat de Vladimir Putin, pentru a protesta fata de politica Rusiei in Ucraina.

Jurnalista a explicat de ce a recurs la un asemenea gest. Moderatoarea tv a declarat după ce şi-a dat demisia că nu este de acord cu alegerile pe care Putin le face şi nu poate fi sub comanda lui şi a celor care îi încurajează acţiunile.

Moderatoarea a mărturisit că este nepoata unor imigranţi care au fugit din Ungaria, în perioada sovietică, după revoluţia din 1956, scrie EVZ.

“Sunt mândră că sunt americană şi cred în difuzarea adevărului, de aceea demisionez după această retransmisie”, a mai spus ea.

Russia Today a emis, ieri după-amiază, un comunicat de presă, pentru a răspunde gestului de a demisiona în direct al prezentatoarei Liz Wahl.

„Atunci când un jurnalist nu este de acord cu poziția editorială a organizației sale, modul obișnuit de a acționa este să discute despre aceste probleme cu editorul, și dacă aceste chestiuni nu pot fi rezolvate, să demisioneze ca un profesionist. Dar atunci când cineva face un mare spectacol din decizia sa personală, nu este vorba decât despre o maneveră de auto-promovare”.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending