O lecție despre curaj, ambiție și dorința de a reuși, miercuri, la Visuri la cheie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

O lecție despre curaj, ambiție și dorința de a reuși, miercuri, la Visuri la cheie

Published

on

Anii copilăriei nu ni-i mai aduce nimeni înapoi. Bucuria, inocența, dorința de cunoaștere, zâmbetele până la urechi, toate acestea ar trebui să facă parte din viața unui copil. Când auzi o fetiță de doar patru ani care spune: „Nu sunt fericită”, te cuprinde tristețea. Mai mare e durerea atunci când vezi că mama o privește neputincioasă, cu ochii plini de lacrimi. Dorința Sophiei Bucur, fetița pe care o vom cunoaște miercuri, de la 20:30, la Visuri la cheie, este să nu își mai țină jucăriile în… saci și să aibă unde să se joace cu frățiorul ei mai mic.

 

Mama celor doi copii a divorțat de soțul ei și a fost nevoită să-i ia pe cei mici și să se mute la părinți. A reușit să cumpere un apartament, dar este o locuință nemobilată, deteriorată și veche, cu multe probleme. Echipa Visuri la cheie este șansa lor pentru o nouă viață împreună.

Tot în ediția de mâine seară, Dragoș va mărturisi că simte că nu mai are autoritate în fața colegilor săi: „Am senzația că a început să-mi scadă autoritatea”. Ca să rezolve lucrurile, prezentatorul emisiunii va veni însoțit la filmări, în speranța că-și va… speria un pic colegii. Însă rezultatele nu vor fi așa cum se aștepta el: „Dacă te mai iau la filmari, termini cu moaca asta de milog. Să știi că nu așa merge treaba! Dacă nu te impui de la început, nu o să te asculte nimeni!”.

 

Dragoș va trage și o concluzie după ce prietenul lui îi va cunoaște pe arhitecți: „Nu o să te descurci cu ăștia trei, crede-mă! Am experiență cu ei!” Despre cine este vorba, dar și ce surpriză va avea Dragoș Bucur pentru familia căreia îi va îndeplini Visuri la cheie aflăm astăzi, de la ora 20:30.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending