Connect with us

Life Style

O membră a trupei Lala Band lansează, împreună cu un cunoscut designer, o linie de rochii de seară

Redactia Radar de Media

Published

on

“FairyWish Collection”, linia de rochii de seară lansată, săptămâna aceasta, de Alexia Țalavutis și designerul Mirela Diaconu, va fi prezentată publicului, weekendul acesta, în cadrul Sibiu Fashion Days 2014.

Evenimentul de modă se va desfășura în Piața Mare din Sibiu în zilele de 11 și 12 iulie și va reuni importanți designeri români care își vor expune, astfel, cele mai recente creații în fața publicului.

“FairyWish Collection”, colecția vestimentară capsulă inspirată de personalitatea Alexiei Țalavutis are la bază rochii feminine, vaporoase, fluide, rochii ce flatează silueta, punând-o în valoare, rochii special gândite și concepute pentru serile de vară, serile în care orice femeie va putea să se simtă chic, dar, în același timp, extrem de feminină și grațioasă.

Publicul prezent în Piața Mare din Sibiu va avea ocazia să admire, în premieră, colecția concepută de Mirela Diaconu împreună cu Alexia Țalavutis și să se transpună, astfel, într-o lume de basm, o lume feerică prin care se aduce un omagiu adus femeii, un tribut siluetei feminine.

Preț de o jumătate de oră, cei aflați în Piața Mare din Sibiu vor avea ocazia, grație “FairyWish Collection” să se reîntoarcă în lumea feminității și a eleganței absolute. Pentru colecția creată de Mirela Diaconu și Alexia Țalavutis s-au folosit, în mare parte, țesături naturale, materiale fluide care fac orice femeie să se simtă bine purtându-le, precum voaluri de mătase, georgette, triplu voal, tull.

“FairyWish Collection” a fost lansată la începutul acestei săptămâni. Festivalul de la Sibiu este primul festival în care va fi prezentă colecția. FairyWish Collection este disponibil online pe www.mireladiaconu.ro dar și în Galeria Designerilor Români din Magazinul Cocor.

Alexia Talavutis 2

Alexia Talavutis 1

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending