joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniO nouă amuletă schimbă jocul la Chefi la cuțite: "Am avut o...

  O nouă amuletă schimbă jocul la Chefi la cuțite: „Am avut o amuletă fantastică”

  În seara aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu strâng rândurile pentru o nouă confruntare. Semifinala bate la ușă, așadar presiunea este în creștere la bancurile de lucru.

  La battle-ul 15 din ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30, Chef Scărlătescu se află în continuare într-o nedorită inferioritate numerică: dacă chefii Bontea și Dumitrescu mai au câte cinci concurenți, el a rămas doar cu trei oameni.

  „Mai am trei concurenți și nu-mi mai permit să plece niciunul, așa că trebuie să mai câștigăm, ca să avem șanse de a rămâne în finală”, a declarat Cătălin Scărlătescu. Ambițiile sunt, însă, la fel de mari și pentru celelalte echipe. „De-acum încolo, orice battle trebuie câștigat. Cu cât câștigi mai multe, cu atât duci mai mulți oameni în semifinală. Din semifinală, depinde doar de ei”, a declarat și Chef Bontea.

  Provocarea dată de Gina Pistol în această seară va fi una surprinzătoare, iar cei invitați să jurizeze preparatele celor trei echipe sunt artiștii din Taraful Rutenilor. Scânteile se vor aprinde între Chefi încă de la momentul ghicitorii spuse de Gina Pistol, iar tensiunile vor da sclipiri intense celor trei nuanțe de tunică. Unul dintre chefi va și arunca în luptă o amuletă care va perturba total atmosfera la bancurile de lucru.

  „Am avut o amuletă fantastică și am zis: „Gata, stop joc!”, a declarat autorul care le va da bătăi de cap adversarilor. Care va fi pedeapsa amuletei, cum se vor descurca echipele și cine va câștiga battle-ul 15, dar și cine va părăsi concursul, telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente