Connect with us

Emisiuni

O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, hotărâtă să câștige simpatia publicului și a juraților. După eliminarea din Gala trecută a Nicoletei Nucă, Raluca Dumitru se va alătura celorlalte aspirante la marele titlu de Cea mai stilată Celebritate din România

 

 

Raluca Dumitru este obișnuită cu lumina reflectoarelor. Aceasta a prezentat în trecut o emisiune matinală și a participat, din postura de concurentă, în cadrul reality-ului “Survivor România”. Pasionată de modă și stil, o prezență discretă, dar în același timp cu o personalitate puternică, vedeta a acceptat să facă față provocărilor stilistice de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta TV spune că este pregătită de competiție și că are toate atuurile pentru a-i impresiona pe cei trei jurați și pe telespectatori.

“Pentru mine „Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm. Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, declară Raluca Dumitru.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending