O nouă concurentă se va alătura show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

O nouă concurentă se va alătura show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Cea de-a două săptămână “Bravo, ai stil! Celebrities” debutează în forță! Aspirantele la marele titlu de Cea mai stilată celebritate din România sunt mai pregătite ca oricând pentru a defila în fața celor trei jurați exigenți, cu atât mai mult cu cât din această săptămână o nouă concurentă își va face apariția, după plecarea Olgăi Verbițchi. 

Aflate în formulă completă, unele dintre cele 9 concurente își aleg ținute vestimentare caracterizate de jurați ca fiind impecabile, iar altele nu sunt deloc inspirate în conceperea outfit-urilor, motiv pentru care vor fi taxate pentru greșelile stilistice. 

De la atenția la detalii în styling, cromatică, artificii stilistice în alegerea vestimentaţiei și până la expresia corporală pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities, concurentele dau tot ce au mai bun pentru a impresiona, atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

Nelipsite vor fi și filmările din culise, locul unde discuțiile în contradictoriu între concurente explodează adesea. Reacțiile la cald ale juraților vin să completeze imaginea de ansamblu a show-ului.“Pare drăguță, dar mâța blândă… ”, spune Raluca Bădulescu, în culise, despre noua concurentă care se va alătura show-ului Bravo, ai stil! Celebrities. 

Ediţia de astăzi a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la 22:30, vine cu o surpriză pentru telespectatori, o nouă concurentă se va alătura competiției stilistice. Așadar, nu ratați o ediție spectacol a emisiunii cu și despre stil și modă, la Kanal D! 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending