Connect with us

Reality Show

O nouă ediție „Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D

Published

on

Duminica această, de la ora 11:30, la Kanal D, Eva Pavel, consilier medical internațional, își continuă drumul prin spitalele din străinătate în căutarea celor mai bune soluții de tratament, într-o nouă ediție ”Apel la consilier”. 

Călătoria medicală se oprește, de data aceasta, în cabinetul domnului Profesor Dr. Erdem Kocak – gastroenterolog, pentru a aborda un subiect sensibil: ulcerul.

Împărțim ulcerul în două categorii: ulcer gastric si ulcer duodenal. Ulcerul gastric se prezintă de obicei cu durere crescută după ce pacientul mănâncă. Cu toate acestea, ulcerul duodenal apare sub formă de dureri de stomac sau disconfort în regiunea abdominală, după alimentarea necorespunzătoare din punct de vedere al orelor de masă”, este de părere specialistul. 

              Care sunt principalele cauze de apariție dar și care sunt simptomele cele mai fracvente ale acestei afecțiuni, și ce metode revoluționare de tratament ale ulcerului sunt disponibile în străinătate, descoperim împreună duminică, de la ora 11:30, la Kanal D.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending