O nouă ediţie de colecţie, în această seară, la Românii au talent! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Emisiunea care le oferă celor mai talentați concurenți scena pe care pot străluci, locul în care să fie apreciați de o țară întreagă și clipele în care timpul nu mai contează, ci aplauzele primite. De la 20:30, Românii au talent revine și îi aduce în fața telespectatorilor pe toți cei care au curaj pe bune. 

Trei momente au primit deja golden buzz, așa că emoțiile sunt tot mai mari. Oare cine va mai apăsa de această dată pe butonul care face ca totul să devină realitate, care transformă visul într-o certitudine prin calificarea directă în semifinale ? Dacă cei mai iubiți prezentatori, Pavel și Smiley, le-au folosit deja pe ale lor, jurații încă așteaptă să fie convinși cu adevărat, Andi fiind singurul care a apăsat deja o dată. De cealaltă parte, Andra, Dragoș și Bobo sunt pregătiți să fie surprinși! 

În această seară, o artistă acrobată a pregătit un moment care îi va uimi pe jurați! După cum Andra va spune, va fi genul de prestație oferită de „concurenții buni care te stârnesc la comentarii”, după ce îi vezi. Surprins va fi și Dragoș care va admite că „mi se pare fascinant unde poate să ducă creativitatea unui artist”. Despre ce este vorba, vedem în doar câteva ore. 

Tot atunci, o concurentă care are 51 de ani va păși pentru prima dată în lumina reflectoarelor. „Eu n-am avut curaj să mă înscriu”, va mărturisi ea, spunând că nepoata din Anglia a făcut acest prim pas în locul ei. Cu toate acestea, este decisă să arate că vocea ei, cea pe care a ținut-o ascunsă atât de mult timp poate aduce buna dispoziție și voia bună. Oare ce părere vor avea membrii juriului și cei din sală ? 

De la prestații încărcate de emoție și de o poveste incredibilă, la acele momente în care pericolul se împletește cu spectacolul. De la magie la momente artistice de neratat, toate se regăsesc în cea de-a treia ediție a celui mai iubit show din România. Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la ora 20:30, noua ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending