Connect with us

Emisiuni

O nouă ediţie Mâncare pe care se vede astăzi Acasă!

„Ar fi bine sa aduci la masă niște condimente… să o dregem.”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi se dă startul unei noi curse către premiul de 5.000 de lei în cadrul emisiunii Mâncare pe care! În fiecare zi de luni până vineri de la ora 20:00, Acasă, Monica Dumitru, Flavius Man, Sorin Baron, Diana Kovacs și Ramona Totanji vor concura pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”

Concurenta care va deschide seria de cine delicioase este o tânără de 22 de ani, Monica Dumitru. Aceasta va opta pentru un meniu format din samosa cu legume, tocăniță vânătorească cu vită și sundae cu fudge de ciocolată. 

Advertisement

În ciuda eforturilor Monicăi de a-și răsfăța musafirii și de a găzdui o seară cu un ambient plăcut, unul dintre invitați se va folosi de orice prilej pentru a face comentarii mai puțin prietenoase. „Cred că tocănița ar fi fost mai bună dacă o făceai la ceaun”, „Ar fi bine sa aduci la masă niște condimente… să o dregem”, „Ai folosit cartofi noi. În această mâncare nu se folosesc cartofi noi” – vor fi câteva dintre amendamentele lui Sorin. 

Nici surpriza nu va fi apreciată de concurentul nemulțumit: „Surpriza nu a fost deloc legată de masă, mi-aș fi dorit altceva. Până și o muzică populară mergea mai bine”, va declara Sorin. Atitudinea sa morocănoasă va fi stârni opinii diferite în rândul celorlalți participanți ai emisiunii: „E drăguț să avem un personaj ca el în emisiune”, va recunoaște Ramona în timp ce Flavius își va exprima şi el părerea despre acesta: „Este nevoie să deschizi un subiect și Sorin îți vine cu tot felul de explicații. Sunt utile, dar la un moment dat devin obositoare”

Cina se va încheia cu o jurizare ca la carte. Pentru a vedea ce note va primi Monica Dumitru din partea celor patru oaspeți, dar și cum se vor descurca ceilalţi concurenți în serile ce urmează, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending