Connect with us

Emisiuni

O nouă ediţie Mâncare pe care se vede astăzi Acasă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O nouă cursă către premiul de 5.000 de lei din cadrul emisiunii Mâncare pe care începe astăzi, de la ora 20:00, Acasă! Cinci concurenți motivați să câștige vor realiza meniuri inedite, vor pregăti surprize și vor încerca să fie cât se poate de ospitalieri. Un lucru este cert: la sfârșitul săptămânii vom afla cine este câștigătorul titlului de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”. În această săptămână, concurează pentru marele premiu Florentina, Ruxandra, Simona, Alin și Adrian.

Concurenta care deschide seria de cine de săptămâna aceasta este Florentina, venită din Republica Moldova. Aceasta își va delecta invitații cu un meniu cât se poate de tradițional: va servi piftie ca aperitiv, tochitură cu mămăligă, brânză, smântână și ou ochi la fel principal și cozonac drept desert. 

Deși gazda va fi sigură pe aperitivul ales, invitații săi nu se vor arăta prea entuziasmați de acesta: „Piftia este pe primul loc în top preparate pe care nu le mănânc”, va mărturisi Alin. Degustarea acestui fel de mâncare va provoca dificultăți în rândul oaspeților: „Când am văzut piftia… m-am panicat! Nu-mi plăcea cum arăta”, va spune Adrian. Și Alin va trece prin momente grele în ceea ce privește mâncarea aperitivului: „Nu o pot mânca când o văd cum arată! N-o să mai mănânc piftie…”.

Din păcate, situația nu va fi salvată de celelalte preparate: „E OK, dar nu aș mai mânca neapărat”, îi va zice Ruxandra gazdei după ce vor mânca felul principal. În ciuda faptului că desertul va avea un aspect impecabil și un gust bun, Adrian va găsi o… surpriză în cozonac: „Am găsit o coajă foarte mare de nucă”. Deși oaspeții vor pleca flămânzi acasă, un concurent va privi partea plină a paharului: „Dacă tot nu mâncăm… măcar să bem!”

Pentru a vedea ce note va primi Florentina, dar și ce seri speciale vor găzdui restul concurenților, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită în avans, pe VOYO, și în curând pe PRO TV.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending