Connect with us

Emisiuni

O nouă ediţie Mâncare pe care se vede astăzi Acasă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă cursă către premiul de 5.000 de lei din cadrul emisiunii Mâncare pe care începe astăzi, de la ora 20:00, Acasă! Cinci concurenți motivați să câștige vor realiza meniuri speciale și vor încerca să fie cât se poate de ospitalieri. Un lucru este cert: la sfârșitul săptămânii vom afla cine este câștigătorul titlului de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”

În această săptămână, competiţia pentru marele premiu se va da la Cluj-Napoca între Andra Maria Mureșan, Claudia Maghiar, Anghel Iulian Radu, Aurel Sabou și Ciprian Macavei. 

Advertisement

Curajoasa care va da startul cinei este Claudia Maghiar, de profesie învățătoare. Meniul acesteia va fi unul bogat, format din ciorbă de perișoare cu leuștean, mușchiuleț de porc în crustă cu cartofi aurii, morcovi caramelizați și ruladă pavlova. Începutul se va dovedi a fi unul promițător deoarece Ana Maria și Ciprian vor declara că aperitivul ales de gazdă este ciorba lor preferată. 

Nici desertul pregătit de Claudia nu va fi mai prejos. Invitații acesteia vor avea numai cuvinte de laudă la adresa preparatului dulce: „Desertul a fost bestial” , va mărturisi Aurel, aprobat de Ana Maria: „A fost extraordinar”. Totuși, Iulian va bănui gazda că are abilități ce o vor ajuta să câștige marele premiu și o va întreba: „Lucrezi în patiserie ?”. Rămâne de văzut dacă într-adevăr Claudia are un avantaj pe care ceilalți concurenți nu îl au. 

Advertisement

Atmosfera din cadrul cinei va fi apreciată în egală măsură cu felurile de mâncare pregătite: „Să știi că atmosfera din casa ta este foarte plăcută și frumoasă”, îi va spune Aurel în mod direct Claudiei. Și Ana Maria va avea numai cuvinte frumoase de spus despre gazda serii: „Este ca o doamnă învățătoare, emană multă căldură”. Pentru a vedea ce note va primi Claudia, dar și ce seri speciale vor găzdui ceilalţi concurenți, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending