Connect with us

Reality Show

O nouă ediție Șef sub acoperire este astăzi, la PRO TV!

Octavian Petrescu (Rodbun): „Agricultura este domeniul în care bagi niște bani în pământ și te rogi la Dumnezeu să fie bine!”

Published

on

Reclame

În această seară, Octavian Petrescu, Directorul Executiv Rodbun, una dintre cele mai mari companii românești din agricultură, intră sub acoperire. Pentru câteva zile, el își părăsește biroul confortabil pentru a munci în prima linie alături de proprii angajați. O nouă ediție Șef sub acoperire este astăzi, de la ora 22:30, la PRO TV.

Rodbun este o afacere de 120 de milioane de euro, care produce semințe și cereale în ferme proprii și care lucrează cu micii și marii fermieri din toată țara. Octavian Petrescu a preluat conducerea companiei cu peste 400 de angajați și 11.000 de hectare de pământ chiar la începutul pandemiei.

Compania a fost înființată în anii 2000, într-o perioadă în care agricultura românească trecea printr-un moment critic: „Este domeniul în care bagi niște bani în pământ și te rogi la Dumnezeu să fie bine. Așa se face agricultură în România, dar suntem pe direcția corectă. Sunt enorm de multe lucruri de schimbat sau de făcut mai bine, dar eu cred că în același timp trebuie să ne pregătim și pentru schimbările climatice care au loc. Nu vreau să fiu apocaliptic, o să avem o știre de genul: seceta care a durat trei ani. Atunci să vedem ce ne facem!”, spune acesta.

În ultimii doi ani, de când a devenit director, legătura lui Octavian cu oamenii din teren a fost mai mult prin Internet. „Clar, noi am pierdut contactul cu oamenii pentru că așa se întâmplă, e natural. Ai biroul în București, ușor-ușor nu te mai poți despărți. Ai creat niște sisteme pe care stai și le urmărești din laptop în fiecare zi. Mi-e dor să cobor un pic prin fabricile pe care le-am făcut, să mă duc să muncesc acolo. Mi-e teamă să descopăr că oamenii nu se simt apreciați”, spune șeful care intră sub acoperire în această seară.

Deghizat și cu o identitate falsă, Octavian Petrescu va descoperi problemele cu care se confruntă oamenii, dar va fi și copleșit de emoția unor povești incredibile. Cum vor reacționa angajații când vor vedea cine a fost noul coleg care a muncit alături de ei, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire, de la ora 22:30, la PRO TV. Emisiunea este disponibilă în avans și pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending