Connect with us

MONDEN

O nouă piesă se lansează pe piața muzicală din Romania.

Published

on

Miruna x NOSFE x Timebelle lansează „Palatul de crom”.

Piesă nouă de la artista din România care a reprezentat Elveția la Eurovision

Miruna, NOSFE și Timebelle vin cu o piesă nouă care promite să cucerească piața muzicală, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Miruna sau „Runa”, așa cum este ea cunoscută de public, vine cu un background impresionant.

În 2017, vocea ei a cucerit publicul elvețian, și, împreună cu trupa Timebelle, a reprezentat Elveția în finala Eurovision.

„Palatul de crom”, piesa pe care o lansează astăzi, „cântă” realități din viața de zi cu zi. Povestea se concentrează pe suferințele reale din viețile amorezilor care-și trăiesc iubirile sinusoidal, de la agonie la extaz. Scenariul videoclipului are în prim-plan conflictele de cuplu, binecunoscute oricui a trecut sau va trece printr-o poveste de iubire.

 „Filmat într-o atmosferă plină de contraste, videoclipul piesei „Palatul de Crom” trece de la cald la rece, vorbind despre o relație amoroasă în care lucrurile ajung să fie reci și rigide, ca materialul de crom.

Casa nu mai e caldă și primitoare, ci a devenit un palat de crom gol, fără viață. Neînțelegerile dintre cei doi au epuizat-o pe ea, cea care decide ca singurătatea și sănătatea ei mentală sunt o mai bună alegere decât menținerea acestui cerc vicios.”, explică producătorul clipului.

„”Palatul de crom”. Deja titlul m-a intrigat, și am intrat în povestea Runei, de parcă am fi scris-o împreună. Deosebite au fost senzațiile de la filmările videoclipului, unde scenariul lui Leonid, ne-a pus în situații reale, de viață.

Mulțumesc tuturor pentru această oportunitate artistică, și vă urez audiție și vizionare plăcută. Vă pupă UNCHIU! Much love!”, declară NOSFE.

„Nosfe are un timbru super cald și versatil care s-a potrivit perfect pe piesa asta rece de crom.

Chiar dacă îl cunosc toți ca fiind un bad guy din Satra Benz, eu am văzut în el un tip foarte cald și sensibil cu care am colaborat super natural și profesionist.

A trebuit să ne certăm în clip destul de tare, deci relația dintre noi a plecat de la zero grade și a ajuns la 100 într-un timp extrem de scurt, dar exact asta a făcut colaborarea să meargă foarte smooth”, declară artista.

 

Cine este Miruna?

Miruna este solista vocală a grupului elvețian Timebelle, din a cărei componență mai fac parte Emanuel Daniel Andriescu, instrumentist român care cântă la pian şi saxofon, dar și un elvețian, Samuel Forster.

Miruna Mănescu, născută la Petroșani pe 14 martie, 1989, unde a trăit până în jurul vârstei de 14 ani, mutându-se apoi la București, s-a făcut remarcată pentru prima dată la Festivalul Mamaia Copiilor, impresionând apoi publicul și la Festivalul Aurelian Andreescu. La 16 ani, Miruna a intrat în trupa Conekt.

Miruna a devenit renumită în peisajul muzical din România alături de John Puzzle, cu melodia “Hear the Colours” dar a mai cântat de asemenea și cu Randi în cadrul proiectului Shaka Muv, ea fiind cunoscută și pentru piesele „Save”, produsă de Randi, „Illegal” feat. Dj M.E.G. și „Crazy”.

Miruna Mănescu și trupa TimeBelle a mai participat la Selecţia Naţională Eurovision din Elveţia și în anul 2015 cu piesa „Singing About Love”, fără să câștige, dar anul acesta, pe 5 februarie, grupul Timebelle a participat din nou cu piesa „Apollo”, fiind aleasă să să reprezinte Elveția în cea de-a doua semifinală a concursului de pe 11 mai, 2017, de la Kiev.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MONDEN

Artiștii Q-dance sunt gata să cucerească Pāpiliōnem – interviu&foto –

Published

on

Înregistrările pentru Tomorrowland – Around the World, festivalul digital, sunt finalizate. A fost un moment perfect pentru a ajunge din urmă cu artiștii care mixau  pe insula magică Pāpiliōnem în iulie.

Cunoscuți pentru sunetele lor mai grele, Angerfist, Da Tweekaz vs Ran-D, Headhunterz, KELTEK și Sound Rush vor prelua ‘The Wall’ cu Q-dance.

Tomorrowland a putut vorbi cu artiștii imediat după terminarea spectacolelor.

Cum a fost experiența ta de a cânta la The Wall of Tomorrowland – Around the World, festivalul digital?

Da Tweekaz vs Ran-D:  „A fost grozav, omule. Chiar mi-a plăcut. Cred că Q-dance a venit cu ideea de a colbora împreună.

Suntem prieteni buni și am avut mai multe interferente pe scene  împreună de mai multe ori înainte. A fost o atmosferă bună. Există atât de multă energie bună aici! ”

Sound Rush: „Mi s-a părut într-adevăr o performanță reală. Am dat totul. Au fost doar 40 de minute, dar pun pariu că am putea face asta cel puțin încă cinci ore. ”

KELTEK: „Am văzut deja o scurtă privire asupra scenei reale pe computer. Chiar arată bine. !”

Ați făcut ceva special pentru primul dvs. set digital aici?

Da Tweekaz vs Ran-D:   „Am lansat  două piese noi: una se numește‘ We Had A Storm ’, iar cealaltă se numește‘ Heaven and Hell ’împreună cu Xception și Diesel.  Insa si , un remix nou-nouț de la artistul in voga  Andrew Rayel, numit „Horizon” (Da Tweekaz remix) și un nou remix Disney. ”

KELTEK: „ Echoes ”, este piesa  care nu este încă lansată și remix-ul pe care l-am făcut pentru D-Block & S-te-Fan, numit„ Angels & Demons ”. Colaborul meu împreună cu Devin Wild este și el. Restul este un amestec de piese mai vechi și câteva piese noi. ”

Vreun ultim mesaj pentru Oamenii de Mâine?

Da Tweekaz vs Ran-D: „Vă mulțumim că ați rămas cu noi și ați fost încă atât de loiali. Toate vibrațiile pe care le primim de la voi sunt super. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta și sperăm să ne întoarcem din nou la adevăratul Tomorrowland. ”

Sound Rush: „Ne este foarte dor de tine și rămânem puternici. Sănătatea este cel mai important lucru care există. Dar hei, suntem aproape acolo. Stai așa. Ne vom intoarce!”

Headhunterz: „Sper cu adevărat că oamenii de acasă au reușit să se țină de această dragoste pe care o avem pentru muzica pe care o facem. Adică, această muzică trăiește în interiorul nostru. Focul din interiorul meu încă arde și abia aștept să vă împărtășesc fizic cu toți din întreaga lume. Aș spune doar: țineți-vă. Suntem aproape acolo.”

KELTEK: „Continuați să vă delectați, cheltuiți toți banii pentru petreceri și mergeți la el. Ne vom vedea în curând în viața reală!

Dar, sa nu uitam ca si in acest an cel mai mare festival de muzica electronica  din lume se va  trasmite on line .

Peste 1 milion de persoane au achizitionat bilete la marele eveniemnt ce l vor urmari on line  pe site ul oficial https://www.tomorrowland.com/home/

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MONDEN

Nalani lansează noul single ce îi poartă amprenta artistică – “Târziu”

Published

on

La doar 19 ani, Alexandra Dinu pe numele său real, reușește să atragă atenția asupra sa prin vocea extrem de puternică și prin timbrul unic pe care îl posedă.

O prezență fresh și actuală în industria muzicală, Nalani a demonstrat încă de la primul single lansat – “Toxic” că poate să abordeze orice gen muzical cu ușurință, datorită personalității versatile.

Piesa “Târziu” este un tribut adus poveștilor de dragoste trăite intens și pentru care sfârșitul nu reprezintă nimic altceva decât un motiv în plus pentru a vrea să lupți pentru persoana de lângă tine. De cele mai multe ori, realizăm cât de mult înseamnă cineva pentru noi doar în momentul în care drumurile noastre se despart.

Florian Rus și Vicky Red sunt oamenii care au lucrat la versurile și linia melodică a piesei, producția finală fiind realizată de către producătorul Vicky Red.

“<<Târziu>> este o piesă foarte dragă mie în care am reușit să îmi transpun gândurile și sentimentele pe care nu am putut să le spun cu voce tare. Piesa e scrisă într-o sesiune cu Viky Red și Florian Rus cărora le-am explicat conceptul și care m-au înțeles din prima. Sunt foarte fericită cu ce a ieșit și sper să placă și publicului la fel de mult.”

Regia videoclipului a fost realizată de către Isabella Szanto, editul final purtând semnătura lui Vladimir Zlate.

Nalani a început să cânte încă de la 12 ani, muzica fiind una dintre pasiunile cele mai mari ale artistei, alături de psihologie. Pe tot parcursul evoluției sale, Nalani a avut susținere din partea familiei, mama și sora artistei fiind cei mai mari critici și fani. Nalani și-a făcut debutul odată cu lansarea piesei “Toxic”, un rework al celebrului hit fredonat și iubit de milioane de oameni.

Comentarii

comments

Continue Reading

MONDEN

Monolink revine cu un videoclip muzical oficial pentru „Otherside” – o piesă techno întunecată și grea. – video –

Published

on

După succesul filmului „Sinner”, producătorul german Monolink revine cu un videoclip muzical oficial pentru „Otherside” – o piesă techno întunecată și grea.

Monolink este compozitor, producător și un instrumentist talentat care își implică publicul cu sunete tehnice eterice.

Cântăreț-compozitor și producător de muzică electronică, putem spune ca este unicat in tot ceea ce face.

 

Pentru mulți, s-ar putea să sune ca două aspecte foarte diferite ale culturii sonore moderne – ceea ce la rândul său face din Monolink un personaj fascinant, deoarece ambii sunt într-un singur rol

Stilul său conectează perfect structura narativă a unei melodii cu forța convingătoare a ritmurilor electronice.

Acordurile de chitară se îmbină în sunete sintetice, vibrațiile de bas hipnotice întâlnesc părți vocale emoționale, fizicitatea pasională întâlnește stimularea sublimă a minții.

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MONDEN

Dhurata Dora artista de top in Albania – video –

Published

on

Dhurata Dora s-a născut pe 24 decembrie 1992 în orașul bavarez Nürnberg – Germania – într-o familie de albanezi.

A urmat școala primară în Fürth și a început să cânte de la o vârstă fragedă. Cariera ei muzicală a debutat în 2011 cu piesa „Vetë Kërkove”.

Și-a început cariera muzicală în Albania, unde a lansat în 2011 piesa „Vetë Kërkove”

După aceasta, a colaborat cu producătorul muzical Don Arbas, împreună cu care a lansat în 2012 single-ul „Get Down”.

În continuare a lansat piesele „I Like Dat”, „Edhe Pak”, „Roll” și „A Bombi”, pentru ca în primăvara lui 2015 să semneze cu casa de discuri Max Production.

„A Bombi” este una dintre cele mai populare piese ale artistei, cu aproape  61. de milioane de vizionări pe YouTube.

Talentata Dhurata Dora și-a prezentat noua piesă „Zemer” – o colaborare cu celebrul rapper algerian Soolking

Muzica și versurile piesei sunt realizate de BIGBANG, Dhurata Dora și Soolking.

Ca de obicei, Dhurata amestecă limbile și introduce câteva fraze în engleză în partea sa de versuri unde cântă în albaneză.

Soolking cântă în întregime în franceză.

Comentarii

comments

Continue Reading

MONDEN

Afla aici care este cel mai nou album semnat – DJ SEINFELD –

Published

on

DJ Seinfeld va lansa noul său album, ‘Mirrors’, în septembrie. 

DJ-ul și producătorul suedez, care și-a lansat primul album LP „Time Spent Away From U” în 2017, își va lansa cel de-al doilea album la sfârșitul acestui an 2021,  prin intermediul Ninja Tune.

Proiectul cu zece piese a fost înregistrat la  Berlin și Malmo.

Albumul urmează remixuri precum Bob Moses, MJ Cole, Model Man și Catching Flies și a fost anunțat alături de primul single: imnul de vară „U deja știu”, cu vocalista Teira.

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Evenimente

Steve Vai, celebrul chitarist american, confirmat la conferinta Mastering the Music Business din Bucuresti

Published

on

Veste bună pentru toți iubitorii de muzică și nu numai, Steve Vai, celebrul chitarist american și multiplu laureat Grammy, va participa la cea de-a șasea ediție a conferinței Mastering the Music Business, primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală, programat în perioada 31 august – 2 septembrie 2021.

Alături de acesta, la MMB vor fi prezenți numeroși speakeri români și internaționali, din industria muzicală și din industriile adiacente, atât din România, cât și din Franța, Marea Britanie, Olanda, Estonia, Belgia, Polonia sau Statele Unite ale Americii.

Dan Fințescu, moderator MMB și Programs Director la Kiss FM, a declarat că „sunt extrem de norocos că voi avea șansa să-l intervievez pe Steve Vai în cadrul conferinței.

Este un artist complet, cu o viziune asupra muzicii greu de clasificat, dar cu siguranță unică, și de la care avem multe de învățat. De la skillurile lui extraordinare de chitarist și tehnicile de învățare pe care le aplică, până la inovațiile sale celebre, cum ar fi chitarele Ibanez JEM și The Universe.

 

Participanții la conferință vor putea să-i adreseze întrebări artistului și sunt nerăbdător să văd ce subiecte se vor dezbate.”

Chitarist virtuos, compozitor vizionar și producător desăvârșit care sculptează sunetul muzical cu creativitate infinită și măiestrie tehnică, Steve Vai și-a uimit fanii de-a lungul anilor cu abilitățile sale excepționale de chitară și muzicalitate.

 

Vai a avut turnee în toată lumea ca artist solo, ca membru al G3, și alături de Frank Zappa, David lee Roth, Alcatrazz și Whitesnake.

Cu o discografie de peste 60 de albume, Steve Vai este câștigător a trei premii Grammy, având 10 nominalizări și o listă impresionantă de recunoașteri pentru cel mai bun chitarist, de la diverse publicații și organizații.

Interviul cu Steve Vai va avea loc în mediul online și va transmis, în direct, în sala de conferință.

 

Alături de acesta, vor participa, într-un format hibrid (cu prezență fizică sau online), zeci de speakeri români și internaționali din industria muzicală, din peste 20 de țări, care vor aborda teme de interes pentru actorii din industria muzicală: schimbările de paradigmă în industria muzicală românească și relația ei cu autoritățile din România, cum s-au adaptat artiștii la noua realitate, schimbările la nivel mondial în publishing și vânzările de cataloage mari, noile trenduri în genurile muzicale sau viitorul industriei muzicii live.

 

Cea de-a șasea ediție a conferinței MMB va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie, într-un format hibrid (online-offline), la Hotel Caro și Club Expirat.

Biletele care permit accesul la conferință s-au pus în vânzare pe Ove.ro: și pe iabilet.ro
Biletele cumpărate pentru ediția din 2020 vor garanta accesul la #MMB2021.

Comentarii

comments

Continue Reading

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending