O nouă poveste impresionantă se vede astăzi la Visuri la cheie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

O nouă poveste impresionantă se vede astăzi la Visuri la cheie

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Miercuri, de la ora 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în Turburea, județul Gorj și o vom cunoaște, împreună, pe Alina – o mamă care a rămas singură, cu trei copii: „Atunci când ți se întâmplă ceva rău în viață, îți pierzi speranța și ai impresia că vei merge din rău în mai rău”, va spune femeia, cu lacrimi în ochi.

Cei trei copii și mama lor locuiesc împreună cu bunicii. Au o casă, începută de tatăl lor, care a rămas la stadiul de beton după ce bărbatul s-a stins din viaţă. Durerea familiei și povestea puternică din spate i-a impresionat pe Dragoș și pe arhitecți.

„Trăiesc drama unei familii care s-a întâmplat acum trei ani și am simțit că s-a întâmplat acum trei zile. El era totul și totul a dispărut, iar ei nu mai au de ce să se agățe. Sper să le aducem o altfel de perspectivă a vieții, să nu le reparăm o casă, ci sufletele… Alinei, în special. Cosmin s-a apucat de o casă pe care nu a reușit să o ducă la bun sfârșit. A pus în ea tot ce ar pune un om în casa lui: iubire, pasiune, dăruire și nerăbdare să o vadă. Din nefericire, n-a mai apucat. Sper să reușim noi să-i continuăm munca și să le dăm copiilor ce și-ar fi dorit el să le dea”, va spune Alex Gavrilescu.

Nu ratați miercuri, de la ora 20:30, o întâlnire din care avem cu toții de învățat. Vom cunoaște o comunitate unită, oameni care știu să ofere ajutorul, fără să ceară ceva la schimb și o speranță care va reuși să lumineze viitorul unor copii. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe voyo.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending