Connect with us

Reality Show

O nouă premieră la Mâncare pe care – „Premiul se împarte la toți!”

Published

on

Foto Credit: ACASA

Cei cinci concurenți Mâncare pe care de săptămâna aceasta, Simona, Raluca, Ionuț, Alexandru și Ionică, s-au luptat pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă. Câștigătorul a fost Ionică, care a setat un nou record în cadrul emisiunii. Acesta a strâns 79 de puncte și a reușit să obțină premiul de 5.000 de lei.

Ionică a găzduit cina la țară, în casa lui din Bran. Acesta și-a delectat invitații cu un meniu tradițional compus din pastramă de oaie cu bulz, tochitură de porc la ceaun cu legume și gogoși cu dulceață. Preparatele bărbatului au fost apreciate de invitați: „Iubesc tot ce este în meniu. Totul este pe placul meu”, „Demențial!”, „Mamă, cum arată… cum miroase!” au fost câteva dintre părerile exprimate de oaspeți.

Cei patru concurenți au fost impresionați și de povestea de viață a gazdei, care nu a avut o copilărie tocmai ușoară: „Am fost cioban. Am făcut transhumanță de la vârsta de 8 ani”, a povestit câștigătorul. „M-a emoționat cu adevărat povestea lui Ionică. A fost un copil care a trăit printre oameni mari”, a declarat Raluca emoționată. „Ionică este un om deosebit”, a completat Ionuț.

Surpriza serii a fost una cât se poate de specială, o adevărată premieră la Mâncare pe care. Ionică a realizat un spectacol de echitație și a efectuat numeroase acrobații în timp ce călărea! „Mie nu-mi vine să cred că am putut să văd așa ceva!”, „Ce cascadorii a făcut… Nu mi-a venit să cred! Mi s-a părut super tare” au fost comentariile celor două concurente. De asemenea, Alexandru a fost încântat deoarece fiecare dintre oaspeți a avut posibilitatea să călărească la sfârșitul numărului: „Am fost foarte plăcut surprins”, a declarat invitatul.

Vestea câștigului l-a bucurat nespus pe acesta: „Mă simt foarte emoționat. Nu mă așteptam să câștig. Am făcut mâncare tradițională, nu m-aș fi gândit că o să câștig tocmai eu. Mulțumesc! Premiul se împarte la toți!”, le-a spus Ionică celor care l-au făcut învingător.

O nouă cursă către titlul de gazdă perfectă și premiul de 5.000 de lei începe luni, de la ora 20:00. Pentru a vedea ce feluri de mâncare delicioase vor prepara noii concurenți, urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending