Connect with us
Reclame

O nouă producție va debuta în această toamnă, la PRO TV! Clipa de fericire este super-producția care aduce în față oameni cu povești de viață impresionante, cărora li se vor îndeplini dorințe și le vor fi oferite momente de bucurie, ca răsplată necondiționată pentru faptele lor.

Echipa emisiunii a străbătut întreaga țară în căutarea oamenilor frumoși prin altruismul de care dau dovadă, pentru a le oferi clipa de fericire.

Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii, va aduce în fiecare ediție momente de bucurie, speranță și optimism în casele telespectatorilor, ca un exemplu de solidaritate și un imbold către clipele de fericire pe care trebuie să le oferim celor de lângă noi. Experiența Amaliei în televiziune va avea o contribuție semnificativă asupra momentelor prezentate în emisiune.

„Am fost de curând la mare, ceea ce nu prea e o știre, deoarece, ca de obicei, n-am făcut nimic scandalos acolo. Dar am trăit ceva senzațional! Am reușit să văd iar, pentru prima dată, marea, prin ochii unor copii frumoși, care altfel n-ar fi ajuns acolo, care se mirau că nisipul este subțire și care mi-au șoptit că e cea mai fericită zi din viața lor. Și aceasta este doar una dintre clipele de fericire! Alături de echipa Clipa de Fericire, am străbătut țara-n lung și-n lat și ne-am îndreptat către oamenii din România care fac lucruri minunate, fără să ceară nimic. Oameni cu povești de viață impresionante, cărora le oferim o clipă de fericire, pentru că o merită. Iar publicul nostru merită o doză de optimism”, a declarat Amalia Enache.

Lansare grila de toamna PRO TV (37)

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Clipa de fericire va fi difuzată în această toamnă la PRO TV. Noua emisiune va schimba viețile românilor, aducând momente de bucurie, optimism, dar mai ales speranță!

Clipa de fericire va fi produsă de Constantin Entertainment.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending