joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniO nouă rundă de sărituri cu vedete de top la Splash! Vedete...

  O nouă rundă de sărituri cu vedete de top la Splash! Vedete la apă, joi şi vineri, la Antena 1

  Opt vedete se vor întrece în salturi spectaculoase joi, 20 august, și vineri, 21 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Splash! Vedete la apă”.

  După ce au concurat în sezoanele anterioare, Vladimir Drăghia, CRBL, Natalia Mateuț, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, Emilia Ghinescu, Sânziana Buruiană, Iulian Barbu, zis „Piticul”, și Bianca Rus revin în emisiunea prezentată de Pepe, Alina Pușcaș și Diana Munteanu, ca să își ia revanșa. Trei dintre ei se vor califica în semifinalele care vor începe de săptămâna viitoare.

  Am revenit la “Splash!” ca să mă răzbun pentru tot ce mi s-a întâmplat rău anul trecut, când am fost nedreptățit. Am venit ca să câștig!”, spune, hotărât, Vladimir Drăghia.

  Dacă CRBL s-a antrenat în secret, ca să-i surprindă pe toți, colegi și jurați, cu saltul său, Ionuț “Pitbull” Atodiresei a venit la bazin și în afara orelor  de antrenament, ca să își exerseze săriturile. Natalia Mateuț spune că a vrut să vină din nou la “Splash!”, pentru că sunt bătăioasă și pentru că vreau să demonstrez că sunt bună”, Iulian Barbu pentru că are ambiția să arate ce poate, chiar dacă îi e teamă să nu se înece, Sânziana Buruiană pentru că vrea, de această dată, să încerce o săritură spectaculoasă, iar Emilia Ghinescu pentru a-și demonstra curajul și determinarea.

  Splash! Vedete la apa, Antena 1
  Splash! Vedete la apa, Antena 1

  În ceea ce o privește pe Bianca Rus, aceasta va urca la platformă direct de la spital din cauză că, la antrenamente, s-a accidentat serios la brațul drept și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

  Care dintre cei opt concurenți se vor califica în semifinale, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 20 august, și vineri, 21 august, de la ora 20.30, numai la “Splash! Vedete la apă”.

  Razvan Badea - Redactor

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Razvan Badea - Redactorhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente