Connect with us

Grila de programe

O noua televiziune HD, lansata in grila digitala a companiei RCS&RDS!

Redactia Radar de Media

Published

on

Recent, in grila digitala a RCS&RDS a fost lansat postul Travel Channel HD, care emite la nivel national in retelele de cablu ale companiei de telecomunicatii. 

Potrivit unor comentarii publicate pe reteaua de socializare Facebook a comapniei RCS&RDS, Travel Channel HD a inceput sa intre in grila digitala pe 28 martie.

Totusi RCS&RDS, retransmite in grila sa digitala si varianta Standard Definition (SD) a Travel Channel, televiziune care a promovat in ultima vreme  Romania prin programe precum “Wild Carpathia” şi “Jonathan Phang Gourmet Trains”, informeaza Mediafax.

De precizat ca pana la aceasta ora , RCS&RDS nu a comunicat public introducerea televiziunii Travel Channel HD în grilă.

In 1994  Travel Channel a fost lansat si este disponibil in 21 de variante lingvistice, in peste 130 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si zona Asia-Pacific.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending