Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

O pisică ce este o prezenţă obişnuită în sediul guvernului, fiind hrănită de angajaţii guvernamentali şi de ziarişti, a fătat, în noaptea de marţi spre miercuri, cu câteva ore înaintea şedinţei săptămânale de guvern, patru pisoi.

Fericitul eveniment s-a petrecut în sala de conferinţe a Palatului Victoria, potrivit Mediafax, acolo unde vorbesc presei primul- ministru şi membrii cabinetului.

Proaspăta mamă-pisică şi pisoii au fost descoperiţi de personalul administrativ al Palatului Victoria sub pupitrul de mixaj audio, care reglează microfoanele sălii de briefing.

Pentru a pătrunde aici, felina utilizează o mică deschidere dintr-o fereastră a centrului de presă, pe unde tehnicienii televiziunilor îşi trag cablurile de transmisie.

În urmă cu câteva săptămâni, pisica a intrat în sala de briefing chiar în timpul unei conferinţe a primului-ministru, fiind evacuată rapid din încăpere de angajaţii de la guvern.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending