miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniO poveste de neratat în această seară, la Visuri la cheie: ”un...

  O poveste de neratat în această seară, la Visuri la cheie: ”un gen de familie care ar trebui văzut mai des”

  Tatăl este stâlpul familiei, cel care are puterea de a aduce optimismul și acolo unde pesimismul s-a așternut prea puternic și cel care a devenit ”centrul universului, cel care ne-a fost necondiționat alături”, într-o familie greu încercată de provocări.

  În această seară, cei de acasă vor descoperi membrii familiei Anghel. Patru fete rămase fără mamă au găsit tot echilibrul de care aveau nevoie în tatăl lor, iar alături de acesta au depășit provocări majore pentru a reuși să clădească un viitor mai bun. În doar câteva ore, de la 21:30, echipa Visuri la cheie le va veni în ajutor și le va oferi motive să zâmbească! 

  Casa a fost construită de bunicul meu. Nu a mai fost renovată, poate doar foarte mici modificări. Ne lipsesc multe – baia, bucătăria nu este dotată. Iarna avem dormitoarele încălzite cu sobă și atât”, povestește cu lacrimi în ochi, Daria, una dintre cele patru fete. Cu toate acestea, ea și surorile ei, Ștefania, Miruna și Timeea, alături de tatăl, Florin, formează ”un gen de familie care ar trebui văzut mai des”, după cum va menționa și Dragoș Bucur, după ce va avea ocazia să petreacă timp cu aceștia. 

  Pasionate de învățătură și arte, unele dintre fete au scris deja propriile lor poezii sau proze și toate continuă să primească burse la școală. ”M-am simțit norocoasă că i-am întâlnit și că sunt astfel de oameni printre noi”, va sublinia Cristina Joia după ce le va afla întreaga poveste și va descoperi cu ce probleme de sănătate se confruntă una dintre fete. 

  Împreună au depășit orice, însă nu au avut puterea să refacă și casa în care locuiesc. Acum, această grijă va fi spulberată de membrii echipei Visuri la cheie. ”Florin și fetele nu au avut o viață ușoară. Relația pe care simți că o au unul cu celălalt este deosebită. O parte din greutățile prin care au trecut vor dispărea”, promite Dragoș Bucur. 

  Ce surpriză incredibilă le-a pregătit prezentatorul, ajutat de designerul de interior, Cristina Joia, descoperim în această seară. Tot atunci, vom afla și întreaga poveste a familiei Anghel, dar și cum li se va schimba viața din acest moment. 

  Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu formează echipa care va construi speranță pe versurile scrise de o familie specială. Nu ratați, de la 21:30, cea de-a unsprezecea ediție din sezonul 10, pe PRO TV! Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente