Connect with us

Emisiuni

O primă eliminare din echipa lui Sorin Bontea: „Am fost tentat să trimit un om al lui Florin acasă”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Seara de marți a adus la „Chefi la cuțite” o a doua victorie pentru echipa galbenă și o primă eliminare din echipa condusă de chef Sorin Bontea.

După o confruntare pe echipe în care tema le-a impus să recreeze preparate cu ajutorul unor imagini, chef Scărlătescu și bucătarii în tunici galbene au fost cei care au adunat cele mai multe voturi, motiv pentru care trupele rivale au fost trimise la duel. După o altă provocare culinară, 3 bucătari s-au aflat la egalitate de puncte, iar în cele din urmă proba de baraj a stabilit verdictul serii: Vlad Alb, din echipa verde, a părăsit show-ul în aplauzele tuturor: “De obicei, cel care pleacă este cel certat de chefi, că a făcut o prostie. De data asta, te felicităm!”.

Cotletul de berbecuț cu cannelloni de dovlecel și brânză a fost pariul sigur către inimile juraților, artiștii de circ ce au decis că echipa lui Cătălin Scărlătescu merită să câștige. După ce banda le-a dat mari emoții, voturile care au stabilit clasamentul final au creat o adevărată isterie în platou. A doua victorie a galbenilor i-a făcut să se bucure și să danseze alături de mentorul lor, care pare că începe să se obișnuiască cu rolul de învingător. La polul opus, ștrumfii jedi și echipa verde au intrat la duel, iar tema impusă nu a fost dificilă, dar a inclus ingrediente capcană care au fost folosite strategic de concurenți. Contracronometru, cei 10 bucătari din proba individuală au pregătit paste, dar nu cei care au gătit cu trufe, creveții, sau brânză s-au încurcat, ci cei care au primit ciocolată, măr sau carne tocată. La egalitate de puncte, Ciobi, Bogdan și Vlad au intrat într-un ultim test de baraj, în care au avut de gătit risotto. Doi bucătari din echipa albastră și un bucătar din echipa verde au trăit momente cu adevărat tensionate aseară, însă și în culisele platoului s-a dat o luptă, căci chefii s-au aprins în discuții contradictorii. Rivalitatea dintre chef Florin și chef Cătălin a prins contur, iar fiecare s-a declarat nemulțumit de atitudinea celuilalt față de concurenții din echipa sa: “Fii corect! Votează farfuria, nu vâna oameni. Oricine ar fi primit cacao din echipa ta nu cred că s-ar fi descurcat!”, afirma Florin Dumitrescu.

Preparatele finale ale celor trei concurenți au fost savuroase, iar standardul ridicat al farfuriilor a îngreunat alegerea chefilor. Stilul asemănător de gătit al bucătarilor jedi le-a dat de înțeles chefilor cine se află în spatele farfuriilor, însă trio-ul de jurați a rămas obiectiv, motiv pentru care au ales ca Vlad Alb să fie cel care părăsește competiția: „Am fost tentat să trimit un om al lui Florin acasă, dar am ales să fiu corect. Azi pierd un om, dar voi câștiga în viață”, afirma chef Sorin Bontea. Astfel, mentorul verzilor s-a confruntat aseară cu prima eliminare din trupa sa de bucătari, iar pentru Vlad experiența „Chefi la cuțite” s-a sfârșit cu zâmbetul pe buze: “Ce mi-a plăcut la el este că este conștient de nivelul său și a apreciat mult ca a ajuns în echipa verde. Sunt foarte mândru de el și el este foarte mândru că a ajuns până aici.”, a mărturisit chef Bontea.

Au mai rămas doar 14 bucătari în competiție, dar lupta continuă în confruntările de săptămâna viitoare, difuzate luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1. Concurenții ce se află în cursa către premiul sezonului de poveste au ajuns la jumătatea drumului, iar gândul semifinalei și finalei îi va motiva să dea tot ce au mai bun la bancurile de lucru:Suntem singuri împotriva tuturor. Deja tensiunea este mult prea mare. De acum încolo e război deschis.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending