marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVO propunere neașteptată în Fierbinți: „Vreau să interzicem mersul pe jos”

  O propunere neașteptată în Fierbinți: „Vreau să interzicem mersul pe jos”

  Săptămâna continuă cu hohote de râs și voie bună în cel mai cunoscut sat din România. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură aventurile celor mai îndrăgite personaje din Fierbinți, iar episodul a fost, din nou, lider absolut de audiență.

  Robi a reușit să dea de cap misterului care nu i-a dat pace zile întregi. După ce i-a acuzat pe Vasile și Celentano pe nedrept, polițistul a ajuns la persoana care era, de fapt, capul răutăților, și anume Brânzoi! Acesta i-a mărturisit lui Robi că i-a trimis toate acele mesaje pentru a-l pune pe urmele soției sale, care îl înșală de câte ori el pleacă la București: „A fost la Nicu Rață. Cât am fost eu plecat o săptămână, a chefuit cu ăla, pe banii mei, pe mâncarea mea și pe băutura mea. De aceea ți-am dat mesaje… ca să fii tu o săptămână cu ochii pe ea”, i-a recunoscut Brânzoi polițistului. 

  Inspectorul AIPC care l-a amenințat pe Dorel că are de plătit o amendă între 20.000 și 50.000 de lei s-a dovedit a fi un escroc. Acesta a fost mână în mână cu femeia de care Bobiță și Rață s-au îndrăgostit: „Ea trebuia să-l atragă pe Bobiță din bar, iar eu să mă dau inspector și să vă fur banii. Ardiles ne-a dat pontul”, le-a spus acesta lui Dorel, Firicel și Giani, care l-au prins furând numerarul din spatele tejghelei din cârciumă. 

  Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.3 puncte de rating și 28% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 8.5 puncte de audiență și 25.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:55, peste 2.1 milioane de români se distrau urmărind Las Fierbinți.

  În această seară, Rață va dori să producă o schimbare în sat: „Am o idee care o să pună Fierbințiul înapoi pe hartă. Vreau să interzicem mersul pe jos”, îi va propune acesta primarului. Dacă Vasile va implementa conceptul gândit de Nicu Rață, vom afla în doar câteva ore. În tot acest timp, Celentano va fi extrem de necăjit că un sătean nu i-a lăsat moștenire un obiect pe care și-l dorea. Supărarea va fi mai mare în momentul în care îl va vedea pe Ardiles obținându-l. Rămâne de văzut despre ce este vorba și ce rezolvare va găsi Celentano la problema sa. 

  Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente