Connect with us

Business

O redactie ecologica 100% !

Published

on

Noi credem in ziarele tiparite si in cartile printate din respect fata de cititorii care nu pot utiliza dispozitivele. Nu toata lumea poate citi pe ecrane si sunt persoane pentru care emotia cititului se suprapune cu mirosul tiparului si cu fasaitul hartiei.

Da, este adevarat ca sunt taiati copaci falnici pentru asta, dar asa continua viata copacului dupa moarte, dupa cum spunea cineva. In acest fel, pomul falnic traieste in cartea care transmite informatii si mesaje, in ziarul care ne tine la curent cu tot ceea ce se petrece in lume.

Intr-o redactie se munceste mult, temeinic si documentat. Pentru asta este nevoie si de multa aparatura si echipamente: computere, imprimante, Xerox, dar si consumabile: hartie, cartuse, dar si parteneriate bine puse la punct cu furnizori seriosi de consumabile.

Ziarul nostru se vinde foarte bine fiindca avem in vedere permanent mentinerea calitatii premium a acestuia. Conducem in topul vanzarilor, deoarece:

-informatiile sunt corecte 100% si noi nu manipulam, ci informam

-ziarul este tiparit pe o hartie de foarte buna calitate, care dupa lectura poate fi utilizata si ca ambalaj. In prezent este la moda ambalarea buchetelor elegante de flori in hartia care imita ziarul.

-avem rubrici diverse, care satisfac exigentele mai multor categorii de cititori. Avem si glume in cotidianul nostru, rebusuri, dar si stiri de tip magazin, langa materiale grupate pe sectii: economic, monden, externe, sport, social si politic.

-avem grija de mediu, fiindca orice actiune a noastra este morala. Nu ne permitem sa aruncam, cand se poate recicla, nici sa poluam cu produse care contin diferite substante chimice. De pilda, la noi se face de la inceput reciclare cartuse mai ales ca in fiecare sectie exista cate o imprimanta. Lunar avem nevoie de  inlocuirea a zeci de cartuse si atunci, contractul semnat cu Cartushop.ro ne usureaza mult efortul. Firma trimite la sediul unde ne desfasuram activitatea o masina care ne livreaza cartuse noi, imprimate cu cerneala de cea mai buna calitate si le preia pe cele vechi.

Avem incredere in acesta firma de prestigiu care are autorizatie legala in preluarea consumabilelor, a echipamentelor si documentelor de birou clasate, precum si a altor tipuri de deseuri.

Datorita lor colectam gunoiul selectiv si nu mai avem grija cartoanelor, hartiilor, sticlelor de plastic cu care vin redactorii la serviciu aducandu-si apa, ceai sau suc.

Advertisement

A fost suficienta trimiterea unui e-mail, cu informatii generale si cu precizarea dorintelor noastre si am fost contactati punandu-se la punct detaliile colaborarii.

Am considerat ca este gresit sa ducem cartusele la ghena, din moment ce acesta firma are puncte specializate in eliminarea lor legala, poluarea si costurile fiind 0.

Contractul de vanzare-preluare ne scuteste de multe griji si de multa cheltuiala. Nu este nevoie sa mearga cineva dupa cartuse si sa piarda timpul, nici sa fie stresat de ridicarea celor folosite de la birou. Aducerea unor cartuse foarte bune ar insemna o masina destinata acestui scop, cheltuieli legate de transport, angajarea unui sofer sau insarcinarea unui angajat cu aceste responsabilitati.

Fie ca un salariat s-ar ocupa direct de aprovizionarea cu cartuse si ducerea celor folosite intr-un loc sigur, fie ca ar fi angajat special un om se intelege ca operatiunile necesita cheltuieli in plus.

In cazul in care colaboratorii doresc certificate prin care sa demonstreze ca firma care preia cartusele le distruge ecologic, aceasta le elibereaza pe loc.

In prezent ziarul nostru este 100% multumit de aceasta colaborare fiindca nu suntem demagosi. Ne invatam cititorii sa fie atenti cu natura, responsabili, dar si noi trebuie sa le dovedim ca desfasuram o activitate ecologica in totalitate.

La data stabilita, masina firmei prezentate mai sus soseste la sediul nostru si ne ajuta sa ne indeplinim menirea. Datorita lor ziarele noastre ajung la timp in toata tara, arhiva este pusa la punct, materialele dupa care se fac traducerile stirilor preluate de la agentiile internationale sunt printate si pastrate ca dovezi un timp.

Datele de contact ale acestei firme care livreaza si preia cartusele sunt: adresa de e-mail: vanzari@cartushop.ro, numarul de telefon 0730.462.688.

Partenerii nostri sunt cei mai onesti profesionisti, iar tarifele practicate de ei sunt oneste. In afara pretului cartuselor, nu se percepe nimic pentru ridicarea celor folosite. Firma prezentata mai sus este mana noastra dreapta si cand organizam evenimente sau dorim sa facem curatenie in redactie.

Masina lor ne goleste periodic spatiul de depozitare a cartoanelor si documentelor vechi sau rezervate reciclarii.

Advertisement

Produsele comandate de pe site-ul oficial al magazinului se livreaza oriunde in tara, ambalate original, iar pentru a obtine transportul gratuit, clientul trebuie sa stie ca:

-la comenzi mai mari de 100 de lei, in Bucuresti transportul nu costa nimic. La cat sunt produsele de bune, ar fi o mare greseala sa se plaseze o comanda mai mica de acesta suma, fiindca gandirea economica ajuta pe toata lumea.

-la comenzi mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara

-cartusele originale laser si cartusele cerneala au un regim special, taxa de transport pentru ele fiind de 19 lei si TVA, indiferent de valoarea comenzii.

Noi comandam mereu pana in ora 12 sa primim produsele in aceeasi zi in Bucuresti.

Nu am renunta pentru nimic in lume la partenerii nostri de cursa lunga datorita calitatii produselor, preluarii cartuselor de la sediul nostru si disponibilitatii personalului lor cu care interactionam!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending