Connect with us

EVENTS

O romanca a dus frumusetile Bucurestiului la Geneva!

Published

on

Reclame

Claudia Florentina este o artista de origine romana, iar zilele trecute a dus faima Bucurestiului tocmai la Geneva, prin expozitia sa,“Bucarest by me”.Intregul proiect a prezentat imaginea, de ansamblu, asupra culturii romane.

Viziunea artistei a fost reprezentanta printr-o serie de 20 lucrari, mai exact fotografii suprapuse pe suporturi din plexiglas de dimensiuni ce ajung si la 145 cm. Expozitia in sine emana emotia diferitelor perioade istorice ale Bucurestiului, integrand clasicismul arhitectural, printr-o suprapunere cu viata moderna a orasului.

„Expozitia ne duce adanc in cultura Romaniei reorganizata si readpatata de mii de ori, insa care este, in continuare, plina de pliautenticism.”, a declarat artista.

Claudia Florentina a prezentat, in premiera, la Geneva, si prototipul “Mesei atitudinii corecte”. Totodata, albumul de arta si design “Bucurestiul vechi”, ce prezinta arhitectura monumentelor din centrul istoric al Capitalei,, a fost vandut rapid in timpul acestei expozitii..

In timpul vernisajului, o lucrarea de-a Claudiei a fost vanduta, la licitatie, catre Stéphanie Schleining Deschanel, (celebra directoare a galeriilor de arta elvetiene „Sotheby’s”), si, alte patru, direct cumparatorilor.

O parte din incasarile obtinute, in urma vanzarilor, dar si a unei tombole organizate la fata locului, au fost donate Asociatiei Nonprofit “Constant.in”, ce sprijina oamenii care lupta cu dependenta de droguri.

“Cand descoperim o alta tara, realizam cata frumusete neglijata, ignorata sau uitata are Romania. Prin aceasta expozitie am dorit sa conturez o mica parte a fermecatorului Bucuresti.”, a incheiat Claudia Florentina.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending