O săptămână bună are în program, de luni până vineri, show-ul Batem Palma? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Ai curaj să riști? Sau, dimpotrivă, alegi să mergi la sigur când simți că poți câștiga o sumă mare de bani? Oricare ar fi răspunsul, locul tău este la show-ul care îți poate aduce până la 100.000 de lei într-o singură oră!

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00, Cosmin Seleși le face cunoștință celor de acasă cu unii dintre cei mai simpatici și încărcați de energie concurenți, doar la Batem Palma?. Fiecare dintre ei așteaptă să vadă când îi va veni rândul la joc, iar până atunci sunt alături de colegul ales de calculator să plece acasă cu o sumă mare. 

Astăzi, a venit vremea să înceapă cea de-a cincea săptămână a formatului urmărit de români cu fiecare ediție! Fiecare dintre cei 24 de curajoși aflați în sală vor așteapta să vadă dacă e seara lor și vor spera că în cutia aleasă se află o sumă mare care să le îndeplinească visul pentru care au venit în show. 

Deși au trecut peste 20 de ediții, Eugenia Bobe, avocata care ascunde cel mai important mister al emisiunii – cum sunt sumele împărțite în cutii, se pare că nu are de gând să dea nici cel mai mic secret. Așa că și de această dată, jocul este în mâna concurenților! 

Prima emisie a săptămânii se apropie cu pași rapizi, iar Cosmin Seleși este gata să ofere sume de la 1 ban la 100.000 de lei, în funcție de norocul celui sau celei care va juca. În plus, ne asigură că voia bună și starea de bine vor fi la cote înalte. 

Concurenții aflați în joc sunt: Radu Drăgan, Ștefan Dincă, Carina Macavei, Cristian Geamăn, Frederic Icare, Sorin Voica, Alexandra David, Roberta Anghel, Sorina Gherman, Georgiana Stancu, Alexandru Popescu, Luigi Savoia, Andrei Beleuț, Laurențiu Alexa, Adriana Oltean, Lucian Tudora, Ramona Năstăsoiu, Tatiana Tudor, Mihai Varasciuc, Parmy Chirculescu, Marcel Ionescu, Gabriela Iakobovics, Valentin Chibrit. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending