Connect with us

EVENTS

O săptămână de vis pentru Simona Halep la Singapore, la Turneul Campioanelor

Published

on

Prezentă pentru prima oară la concursul celor mai bune opt jucătoare din lume, Turneul Campioanelor, Simona Halep a trăit o săptămână de vis, având un parcurs perfect în „Grupa Roșie”. Aceasta le mulțumește fanilor într-un mesaj postat pe un site de socializare și povestește despre înfrângerea din marea finală în fața Serenei Whilliams.

„Am terminat un turneu foarte important pentru mine. Aș fi vrut să vă povestesc mai multe, dar am avut nevoie să mă concentrez 100% pe ceea ce aveam de făcut. A fost un turneu care merita toată atenția mea.”,  a scris Simona Halep.

Jucătoarea de tenis, Simona Halep, a nimerit în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor, conform tragerii la sorți, alături de Serena Williams, Eugenie Bouchard și Ana Ivanovic.

„La Singapore am trăit o săptămână de vis. După o perioadă extrem de dificilă, am reușit să mă regăsesc pe teren, mi-am regăsit spiritul de luptă, liniștea și încrederea în joc.”, a scris Simona Halep.

În primul meci a învins-o pe Eugenie Bouchard, în două seturi cu scorul de 6-2, 6-3, iar în al doilea a obținut o victorie istorică împotriva Serenei Whilliams, învingând-o în două seturi cu scorul de 6-0, 6-2, în al treilea a suferit o înfrângere împotriva jucătoarei Ana Ivanovic, cu scorul de 7-6, 3-6, 6-3 și a terminat grupa cu două victorii și o înfrângere.

Cu toate acestea se calificat de pe primul loc în grupă în semifinalele Turneului Campioanelor, unde a întâlnit-o pe Agnieszka Radwanska, pe care a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2, astfel Simona Halep se califică în marea finală unde a confruntat-o din nou pe numărul unul mondial, Serena Williams.  De data aceasta Serena Williams și-a luat revanșa în fața Simonei Halep, învingând-o cu scorul de 6-3, 6-0.

„În 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reușit, dar am pierdut în fața numărului 1 mondial, așa că nu sunt tristă, ci foarte bucuroasă pentru rezultatul făcut. „A fost un an greu, însă știu că anul viitor va fi și mai greu. Îmi voi lua o vacanță strict pentru odihnă și voi reveni cu multă încredere la pregătirea pentru noul an.” , a scris Simona Halep.

După performanța de la Singapore, de la Turneul Campioanelor, Simona Halep revine din nou pe locul 3 în clasamentul WTA, având 6.292 de puncte. Pe locul doi în clasament  aflându-se rusoaica Maria Sharapova, cu 7.050 de puncte, iar pe primul loc americanca Serena Williams, cu 8.485 de puncte.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru susținere, pentru comentarii și pentru mesaje. Am simțit din plin susținerea voastră, atât pe teren cât și pe Facebook – și sunt sigură că fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta vă mulțumesc și vă doresc numai lucruri bune!”,  a încheiat Simona Halep.

Halep WTA
Foto Credit: wtatennis.com

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending