Connect with us

Emisiuni

O seară specială la Vocea României cu noi reguli și decizii importante!

Ultima ediție a audițiilor pe nevăzute, din sezonul 10

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ultima șansă a concurenților să ajungă într-una dintre echipele de la Vocea României este în seara aceasta, de la ora 20:30! Etapa audițiilor se încheie astăzi, iar antrenorii își vor completa echipele pentru etapa următoare, cea a confruntărilor. Însă, pentru prima dată la Vocea României, se va mai face o selecție!

„În acest sezon, antrenorii au avut libertatea de a primi în echipele lor un număr nelimitat de concurenți. S-au auzit pe scenă voci excelente și scaunele s-au întors de foarte multe ori, însă regulamentul show-ului nostru ne spune că în etapa următoare – battle-urile, care vor începe săptămâna viitoare, fiecare echipă va număra doar 14 concurenți!” – explică Pavel Bartoș.

Irina Rimes spune că a încântat-o această nouă regulă încă de la început pentru că a putut să ofere șanse tuturor concurenților care, din punctul ei de vedere, au avut audiții extraordinare: „Mie îmi place regula asta pentru că sunt oameni care au convins în audiții și, ce să vezi ? La următoarea ediție vin alții și mai buni și ar fi fost păcat să nu-i iei doar pentru că ai echipa plină, nu ?”, va spune ea.

Fiecare dintre antrenori a avut ocazia să apese butonul și să întoarcă scaunul de câte ori a simțit că trebuie să facă asta. Tudor Chirilă, însă, nu s-a abătut foarte tare de la sezoanele trecute și a luat în plus doar un singur concurent: „Mi se pare și mai nasol când ești doar cu un om în plus, parcă e și mai mare presiunea… Vestea bună este că acel concurent care ar trebui să plece nu este decis de mine. Nu eu decid cine pleacă în seara asta”, ce se va întâmpla cu echipa lui Tudor și cine va lua această decizie în locul lui, aflăm în câteva ore.

Ultima întâlnire cu audițiile pe nevăzute din sezonul 10 Vocea României va fi de la 20:30! Doar astăzi antrenorii își mai pot completa echipele. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending