Connect with us

Emisiuni

O socăciță, un profesor și o șefă de păstrăvărie se întrec la „Alege Rețeta Națională”

Published

on

Reclame

Maestrul bucătar Horia Vîrlan a bătut țara în lung și în lat pentru a găsi cea mai bună rețetă tradițională iar vineri, de la ora 20.00, la Prima TV, telespectatorii pot afla, pe lângă noi preparate românești, și cu ce se ocupă o socăciță. Fiecare concurent va dori să arate celor care se uită la emisiune și câte un pic din zestrea culturală a locului de baștină, iar vinerea aceasta vom afla câteva tradiții și obiceiuri specific zonelor Maramureș, Bistrița și Arad.  

 

Lupta pentru victorie este jurizată de Horia Vîrlan și se anunță foarte încinsă, pentru că socăcița va înfrunta un profesor – și la catedră, și în bucătărie – și o șefă de păstrăvărie care promite să dezvăluie, la rândul ei, secretele unor rețete autentice delicioase.  Aflăm vineri seară, începând cu ora 20:00, la Alege Rețeta Națională, cine va ieși câștigător și va pleca cu titlul mult râvnit.

 

Alege Rețeta Națională este primul cooking show care alege cele mai bune preparate tradiționale românești și este primul concurs culinar TV în care orice bucătar amator are șansa de a demonstra, chiar la el acasă, că preparatul său merită să fie numit Rețetă Națională. Este prima competiție de gătit preparate tradiționale, în care concurenții se notează reciproc, ceea ce mărește suspansul și ascute rivalitatea, iar juratul Horia Vîrlan are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul.

 

Alege Rețeta Națională se vede la Prima TV, în fiecare vineri, de la ora 20.00. Alte informaţii despre Alege rețeta națională se găsesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Alege-Reteta-Nationala-114001333727817/

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending