Connect with us

Reality Show

O tânără va încerca astăzi să-i convingă pe lei să investească într-un business educațional!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

”Cea mai mare parte din viața copiilor este decisă și controlată de alții”

Imperiul Leilor își redeschide porțile astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție în care investitorii vor să finanțeze business-uri și idei creative. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor decide în această seară dacă investesc sau nu într-un business care promite să schimbe viața copiilor noștri.

Luiza Apostu, o tânără de 29 de ani din Onești, vine în Imperiul Leilor și propune asocierea într-o comunitate de învățare alternativăși agilă a copiilor cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani. „Sunt aici să vă vorbesc despre prezentul și viitorul copiilor noștri. Cea mai mare parte din viața copiilor este decisă și controlată de alții. Altcineva decide timp de 9 ore ce, cum și cât trebuie să învețe copiii. Știm cu toții că școala e plină de prea multă teorie și prea puțină practică. Vrem să ajungem în 6 ani la o Românie cu un milion de copii care au drag de învățare”, va spune aceasta la întâlnirea cu investitorii.

Propunerea ei nu-i va lăsa fără reacție pe lei, iar pentru Dragoș Petrescu va fi prea optimistă: ”E o evaluare avion total! Cred că mai ai multe de învățat”, îi va spune acesta după ce va analiza cifrele de performanță a business-ului. Un alt leu o va suspecta pe Luisa că are motive ascunse pentru care a venit în emisiune: „Te suspectez cumva că ai venit doar ca să-ți faci reclamă, ceea ce e foarte bine și te felicit dacă te-ai gândit așa”, va spune unul dintre finanțatori.

Dacă va reuși aceasta să primească banii de care are nevoie să-și dezvolte afacerea, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția Imperiul Leilor din această seară este disponibilă în avans pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending