Connect with us

A-Z NEWS

O televiziune difuzează seria Psycho în noaptea de Halloween

Published

on

Dacă sunteţi în căutare de senzaţii extreme în noaptea de Halloween, atunci Paramount Channel este locul potrivit. Pe 31 octombrie, Halloween Night va fi sărbătorită în stil cu clasica serie Psycho, atunci când cele trei episoade vor fi difuzate integral, într-o singură repriză.

Psycho, difuzat în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, de la ora 0:40, este un film thriller iconic pe care orice pasionat de film ar trebui să-l vadă măcar odată în viaţă. Aşadar, care ar fi o mai bună ocazie dacă nu în cea mai infricoşătoare noapte din an, de Halloween? Regizat de faimosul Alfred Hitchcock, sub scenariul lui Joseph Stefano, după o carte de Robert Bloch, Psycho este o legendă a filmelor thriller. Acesta spune povestea lui Marion Crane, o tânără care s-a săturat de modul în care a tratat-o viaţa, iar prin circumstanţe stranii ajunge să întâlnească un om aflat sub dominaţia mamei sale.

Scena în care personajul interpretat de Leigh este ucis în duş este una dintre cele mai cunoscute în cinematografia mondială. Prin urmare, a generat o mulţime de mituri şi legente. Aşa cum este menţionat şi într-un infografic special realizat pentru filmul Psycho, scena duşului a fost filmată între 17 şi 23 decembrie 1959, din 77 de unghiuri diferite, iar majoritatea cadrelor erau prim-plan-uri. Hitchcock  a declarat despre tehnica folosită în filmarea aceasta ca fiind un transfer de spaimă din ecran în mintea spectatorului.

În aceeaşi noapte, Paramount Channel va difuza cea de-a doua parte din seria Psycho, Psycho II, de la ora 2:40, regizat de Richard Franklin şi lansat în anul 1983. Sunteţi curioşi să vedeţi cum un film vechi de 31 de ani vă poate da fiori pe sira spinării? Aflaţi în noaptea de Halloween, la Paramount Channel. În Psycho II, Norman Bates, acum declarat sănătos mintal, este eliberat din sanatoriu după 22 de ani. Acesta revine în motelul său, acolo unde toate problemele sale au început, iar istoria se repetă.

Cea de-a treia parte a seriei, Psycho III, difuzată de la ora 04:30, îl surprinde pe Norman Bates în motelul său, când în continuare păstrează scheletul mamei sale. Unul dintre oaspeţii săi este o tânără care a plecat de acasă. Regizat de Anthony Perkins, filmul reprezintă o alegere grozavă pentru noaptea de Halloween.

Chiar dacă alegeţi sau nu să petreceri noaptea de vineri, 31 octombrie, în spiritul Halloween, dar sunteţi amatori de filme thriller şi doriţi aventură şi suspans în confortul casei, atunci atentaţi la floricele şi mutaţi pe Paramount Channel în noaptea de vineri 31 octombrie spre sâmbătă, 1 noiembrie, începând cu ora 0.40.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending