Connect with us

Emisiuni

O vedetã de la noi îi calcã pe urme lui Catherine Zeta-Jones! Uite cât de sexy e în finala „Te cunosc de undeva!”

Published

on

A mai rãmas doar o zi pânã la desemnarea câştigãtorului celui de-al treilea sezon „Te cunosc de undeva!”, Rona, Pepe, Simona şi Şerban fiind cei care au acumulat cele mai multe puncte pe parcursul celor 12 ediţii. Pentru marea finalã de sâmbãtã, ruleta le-a pregãtit un adevãrat spectacol: Louis Armstrong, Julie Andrews, Catherine Zeta-Jones şi John Travolta vor strãluci pe scena transforming show-ului. Pentru prima oarã în viaţã, Simona va interpreta un numãr de cabaret, un numãr excepţional, care i-a cucerit de-a dreptul pe juraţi. Uite cât de sexy e!

Extrem de senzuală, într-o rochie neagrã cu paiete, perucã din pãr negru-abanos şi lentile verzi, astfel a apãrut Simona la „Te cunosc de undeva!” în rolul Catherine Zeta-Jones. Imprevizibilã şi cu o voce extraordinarã, Simona va face senzaţie pe scena transforming show-ului. „Imi place foarte mult acest personaj. Mereu mi-a plãcut musicalul, însã nu am încercat sã fac un moment de cabaret. E un stil foarte complex, pentru care am muncit foarte mult! Nu mã aşteptam sã am parte de o asemenea provocare chiar în finalã” a declarat Simona.

Cine va fi marele câştigător al acestui sezon, telespctatorii vor afla urmărind sâmbătă, de la 20.30, marea finală a celui de-al treilea sezon „Te cunosc de undeva!”, numai la Antena 1.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending