Connect with us

UTILE

O vopsitorie in camp electrostatic ofera stralucire si rezistenta pentru cat mai mult timp suprafetelor si pieselor metalice !

Avatar

Published

on

Piesele metalice se utilizeaza in multe domenii de activitate, confectiile metalice fiind unul dintre domeniile de activitate in care aceste piese sunt utilizate. Pentru ca o piesa metalica sa aiba o durata de utilizare cat mai mare dar si pentru ca aceasta sa aiba un aspect cat mai placut este necesar ca inainte de a fi utilizata sa fie supusa unor procese tehnologice speciale. Aceste operatiuni au rolul de a mari durata de utilizare a pieselor metalice si de a le pregati pentru ca acestea sa poata fi utilizate cu succes in diferite domenii de activitate. Vopsirea in camp electrostatic este una dintre cele mai importante opertiuni tehnologice prin care trebuie sa treaca piesele metalice inainte ca acestea sa fie utilizate in diferite domenii de activitate. Aceasta operatiune se realizeaza pentru a oferi piesei metalice o durata de utilizare cat mai mare dar si pentru ai oferi acesteia un aspect cat mai placut din punct de vedere optic.

Alegerea vopsitoriei in camp electrostatic este esentiala pentru durata de utilizare a piesei metalice

Pentru ca produsul pe care il detii sa aiba o durata de utilizare cat mai indelungata dar si pentru ca acesta sa aiba un aspect cat mai placut este necesar ca produsul metalic sa fie supus vopsirii in camp electrostatic. Aceasta metoda de vopsire a metalelor este cea mai performanta modalitate prin care piesele metalice pot fi vopsite. Spre deosebire de vopsirea traditionala, vopsirea in camp electrostatic ofera mult mai multe avantaje motiv pentru care in momentul de fata este cea mai utilizata metoda de vopsire a pieselor metalice. Aceasta operatiune tehnologica trebuie realizata cu foarte mare atentie pentru a putea oferi toate avantajele pe care vopsirea in camp electrostatic le ofera. Pentru succesul unei astfel de operatiuni este necesar ca vopsirea in camp electrostatic sa se realizeze intr-o vopsitorie in camp electrostatic de cea mai buna calitate, dotata la standarde de ultima generatie. Durata de utilizare a produselor metalice depinde intr-o mare masura de modul in care este realizat procesul de vopsire in camp eletrostatic motiv pentru care alegerea vopsitoriei in camp electrostatic este un detaliu esential pentru o durata mare de utilizare a produselor metalice. Pentru a putea identifica o vopsitorie in camp electrostatic care ofera servicii de ultima generatie trebuie avute in vedere urmatoarele detalii:

 1. Experienta avuta de catre vopsitoria in camp electrostatic. Pentru a putea beneficia de un serviciu de inalta calitate este necesar ca vopsitoria in camp electrostatic sa aiba o experienta cat mai mare in acest domeniu de activitate. Doar in felul acesta va putea fi oferit un serviciu de inalta calitate.
 2. Personalul care lucreaza in cadrul vopsitoriei in camp electrostatic trebuie sa fie specializat. Pentru a putea oferi un serviciu de cea mai buna calitate nu este suficient ca vopsitoria in camp electrostatic sa fie dotata cu aparatura de ultima generatie. In cadrul acesteia trebuie sa lucreze oameni cu experienta, specializati in acest domeniu de activitate. Doar in felul acesta o vopsitorie in camp electrostatic va putea oferi oferi un serviciu de calitate superioara.
 3. Modul in care personalul vopsitoriei in camp electrostatic trateaza clientii. O firma serioasa, profesionista din toate punctele de vedere abordeaza clientii cu foarte mult respect, bun simt si profesionalism. In cazul in care simti ca abordarea nu se petrece in felul acesta trebuie sa incerci o alta varianta pentru ca este clar ca varianta careia te-ai adresat nu este cea mai potrivita.
 4. Raportul pret – calitate trebuie sa fie unul imbatabil. Este normal ca un serviciu de calitate superioara sa fie oferit la un pret mai mare insa nu trebuie depasita limita bunului simt. O vopsitorie in camp electrostatic care ofera un serviciu de cea mai buna calitate va oferi si un raport pret – calitate care nu poate fi egalat de catre nici o alta vopsitorie in camp electrostatic.

Electrostatica.ro este locul in care produsele metalice sunt tratate cu respect, profesionalism si locul in care durata de utilizare a acestora este marita substantial

Electrostatica.ro este una dintre vopsitoriile in camp electrostatic care in momentul de fata ofera cel mai bun serviciu de vopsire in camp electrostatic. Apeland la serviciile oferite de catre aceasta firma te vei bucura de urmatoarele avantaje:

 • Strat de acoperire de doua ori mai gros decat cu vopseaua clasica lichida.
 • Rezistenta ridicata la actiuni mecanice.
 • Rezistenta crescuta la factorii de mediu.
 • Durarata de utilizare ridicata.
 • Cresterea nivelului estetic.
 • Posibilitatea de a putea alege dintr-o gama variata de culori.
 • Este o metoda de vopsire a suprafetelor metalice prietenoasa cu mediul inconjurator. Acest aspect ar trebui sa fie tratat cu mai multa seriozitate de catre populatie pentru ca este un aspect care pe termen lung ne va afecta foarte mult.
 • Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru acest serviciu este mult mai mic decat preturile mediii aflate in acest moment pe piata vopsirii in camp electrostatic.

Concluzii

Pentru ca suprafetele metalice sa aiba o durata cat mai mare de utilizare dar si pentru ca acestea sa aiba un aspect cat mai placut este necesar ca acestea sa fie supuse procesului de vopsire in camp electrostatic. Acest proces trebuie sa fie realizat de catre oameni competenti care utilizeaza echipamente de ultima generatie. Astfel de oameni dar si de echipamente se gasescin cadrul firmei www.electrostatica.ro. Pentru a afla cat mai multe detalii despre ce presupune procesul de vopsire in camp electrostatic oferit de catre aceasta firma dar si pentru a putea beneficia de avantajele oferite de catre aceasta firma acceseaza site-ul mai sus mentionat.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

De Ziua Copilului, citeşte-i celui mic o poveste ! Recomandări de cărţi pentru copii

Avatar

Published

on

            Cei mici au nevoie mereu de atenţia noastră, dar astăzi, de Ziua Copilului, totul este mai special. Nu strică să dăm în mintea lor şi să devenim şi noi copii, măcar pentru o zi. Cărţile sunt un mod distractiv, educativ şi mereu la îndemână atunci când vrem să petrecem un timp de calitate cu prichindelul. Poveştile sunt adevărate călătorii ce fac apel la imaginaţie şi ne aduc mai aproape. În continuare, vă prezentăm câteva sugestii de lecturi pentru copii mici, care cu siguranţă vor fi şi pe placul părinţilor.

 

Poveştile de aur ale copilăriei – Tony Wolf, o carte ce nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui copil. Frumos ilustrată, în cele 480 de pagini sunt cuprinse cunoscutele poveşti ale fraţilor Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, Charles Perrault, Carlo Collodi, dar şi fabulele lui Esop, minunate basme englezeşti, ruseşti şi orientale.

 

Din îndrăgita serie Pettson şi Findus, creată de Sven Nordqvist este greu să alegem o singură carte. Dar pentru că astăzi este Ziua Copilului, să fie pentru toţi cei mici Tortul de Clătite. Povestea bătrânului fermier Pettson şi a motanului său vorbăreţ Findus este un adevărat fenomen în Suedia, ţara de origine, dar şi în lume. Cartea a inspirat şi o serie animată, difuzată în România pe Minimax.

 

Aventurile iepuraşului Matei sunt poveşti pline de farmec şi umor, cu un important conţinut educativ. Iar ilustraţiile în culori calde şi bogate în detalii ale lui Eve Tharlet, completează minunat textul Brigittei Weninger. De ziua lui, Matei vrea ca orice copil să găsească pe cineva care să-i citească poveşti, să-l înveţe jocuri noi şi să petreacă timp cu el.

 

Orice ar face ursuleţul Martin, părinţii săi îi spun că este fie prea mare, fie prea mic. Pentru că nu îi place deloc acest lucru, vrea să-şi facă parinţii să înţeleagă cum se simte când i se spune că nu este potrivit pentru un anumit lucru. De data aceasta Eve Tharlet dă viaţă poveştilor scrise de Catherine Leblanc, într-o carte ce îi va ajuta pe copii să simtă că îngrijorările lor sunt înţelese.

 

Cine a mai auzit de Bufniţa care se temea de întuneric ? Poate şi copilului îi este frică să adoarmă cu lumina stinsă, însă povestea micuţului pui de bufniţă Buf, îl va convinge că nu avem de ce să ne temem de întuneric. Pline de umor şi învaţăminte, cărţile cu animale ale lui Jill Tomlinson sunt apreciate în toată lumea de copiii care vor o poveste bună. Lectură recomandată de la vârsta de 7 ani.

 

Atunci când în familie apare încă un frăţior sau o surioară, copilul cel mare se întreabă dacă părinţii îi iubesc pe amândoi la fel de mult. Acum este rândul lui Buni să-i arate lui Mo, nepoţelul cel mare, că în inima ei este loc de Iubire cât pentru doi. O carte emoţionantă scrisă de Jane Chapman, unde protagoniştii sunt tot o familie simpatică de bufniţe.

 

Fie că sunt Poveşti cu pisicuţe sau Poveşti cu căţeluşi, cărţile scrise de autoarea britanică Holly Webb sunt perfecte pentru prima lectură a celui mic. Întâmplările simpatice sau înduioşătoare cu animăluţele drăgălaşe, au mare succes la publicul tânăr şi s-au vândut în milioane de exemplare la noi în ţară.

 

            Acestea sunt doar câteva idei de cărţi pentru cei mai mici dintre cititori. Ordinea este una aleatorie, fiecare având la bază idei unice şi frumoase. Poveştile dezvoltă gândirea şi imaginaţia şi chiar dacă cel mic ştie deja să lectureze singur, nu strică să citiţi împreună o carte şi să porniţi în noi aventuri ale copilăriei.

Comentarii

Continue Reading

UTILE

STREAMDEMIX este un concept de evenimente cu și fără public, unic în România.

Avatar

Published

on

Dorim să realizăm o experiență culturală și muzicală inedită prin videouri și organizarea de evenimente cu public în locații unice din România și Europa.

Scopul nostru este promovarea zonelor și monumentelor istorice a României, locații nonconformiste prin intermediul muzicii electronice, prin intermediul videourilor și social media, dar și promovarea talentelor muzicale din țară și nu numai!

Fiecare concert va avea loc în locații diferite!

Fondatorii STREAMDEMIX :
Dragoș Mărginean
Ionuț Bucur

Ambii fondatori au o experiență de peste 10 ani în domeniul muzical, evenimente private dar și evenimente publice(festivaluri, party-uri outdoor și indoor).Amândoi au organizat și au făcut parte din echipe de organizatori evenimente mici, medii si mari!din echipe organizatoare de diverse evenimente!

Facebook :
https://www.facebook.com/streamdemixevents/

Instagram :
https://www.instagram.com/streamdemix/

Twitter :
https://twitter.com/streamdemix

Prezentare Video :
https://www.youtube.com/watch?v=cRVTvXnDHQ0 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

De ce sunt balerinii o piesă must-have în garderobă

Avatar

Published

on

Garderoba unei femei trebuie să conțină numaidecât o mulțime de piese importante. Asta deoarece cu cât există mai multe piese vestimentare în garderobă cu atât există mai multe oportunități de asortare. Ținutele vor fi apoi mai ușor de ales și totodată poți impresiona mereu cu ținute inspirate.

Totuși, nu ne referim acum strict la îmbrăcăminte, deoarece la fel de important este totodată să ai și cât mai multe perechi de încălțăminte de diferite tipuri și stiluri.

Balerinii sunt considerați astăzi o piesă must-have. Iar despre motivele pentru care trebuie să ai și tu balerini în garderobă vom vorbi în acest articol.

Astfel, dacă încă nu cunoști întreg potențialul acestui tip de încălțăminte, cu siguranță acest articol te va ajuta să o faci.

Versatilitate la cel mai înalt nivel

Versatilitatea reprezintă unul dintre capitolele la care balerinii se remarcă. Ei bine, acest tip de încălțăminte poate fi asortat la o mulțime de ținute din diferite stiluri vestimentare, așa că va fi nu de puține ori o soluție salvatoare.

Poți purta balerini atât la ținutele tip office cât și la cele casual, iar uneori cu puțină inspirație le vei putea adăuga și la ținutele elegante. Vor deveni foarte rapid o categorie de încălțăminte de care te vei îndrăgosti!

Confortul vine la pachet cu noii tăi balerini

Dacă vei alege să comanzi acum o nouă pereche de balerini, atunci confortul va fi inclus și el în colet. Iar asta deoarece este un alt aspect cu care se remarcă balerinii. Sunt un tip de încălțăminte ușoară și totodată foarte prietenoși cu picioarele tale, așa că nu vei simți oboseala nici măcar după ore întregi de mers și stat în picioare.

Vei dori să porți balerini zilnic și cu siguranță vei adăuga mai multe modele în garderoba ta!

Se potrivesc oricărei staturi

Nu puține sunt cazurile când nu poți purta anumite tipuri de încălțăminte doar pentru că ești prea scundă sau poate prea înaltă. Ei bine, astfel de situații nu se întâlnesc și în cazul balerinilor. Iar asta deoarece aceștia sunt o alegere inspirată indiferent de statura ta. Poate că va fi nevoie de anumite trucuri însă cu siguranță vei reuși să porți balerini cu mult stil și cu atitudine.

Nu este un tip de încălțăminte scumpă

Poate că îți dorești o mulțime de modele de încălțăminte, însă prețul lor nu îți permite să le adaugi pe toate în garderoba ta. Ei bine, iată un motiv în plus pentru care balerinii reprezintă o piesă must-have în orice garderobă: sunt foarte ușor de procurat. Iar asta deoarece prețul lor nu este deloc piperat, ba chiar poate fi considerat accesibil fără rețineri.

Vei putea adăuga în coș mai multe modele de balerini atrăgători fără a-ți goli întreg portofelul, ceea ce îți va aduce desigur foarte multă satisfacție.

Iar dacă te întrebi de unde poți cumpăra balerini atrăgători, de calitate, confortabili și totodată la un preț accesibil, atunci Tocmania.ro este răspunsul! Vei găsi balerini la modă cu care sigur te vei mândri!

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0