Connect with us

Reality Show

O votare neașteptată și o strategie surprinzătoare –  Ștefania Stănilă și Andreea Moromete sunt în pericol de eliminare: ”Nu am vrut să folosesc simbolul”

Jocul de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino în doar câteva ore.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Suntem într-o fază în care toată dinamica jocului s-a schimbat”, a spus aseară unul dintre concurenți arătând cât de mare este concentrarea tuturor pentru a reuși să rămână cât mai mult în competiție. Dornici să demonstreze că sunt puternici și că fac față oricărei provocări, membrii tribului Taino sunt tot mai atenți la fiecare probă, mai dornici să câștige orice recompensă și mai siguri că Imunitatea le dă ocazia să mai facă un pas spre finala Survivor România din acest an.  

Despre formatul de televiziune SURVIVOR

Aseară, cei șapte concurenți au revenit pe traseu pentru Jocul de Imunitate. Fiecare dintre ei a luptat, însă Krișan a reușit pentru a doua săptămână la rând să se impună și să-și asigure locul pe mai departe în show. ”Când simte presiune foarte mare, se întâmplă ceva”, a declarat Andrei, după ce a realizat să continue seria performanțelor din ultima vreme.

Reveniți la Consiliu, liniștea a fost spulberată de nominalizările făcute. Dacă grupul a ales-o, încă o dată, pe Ștefania, Andrei nu a stat pe gânduri și a votat-o pe Andreea Moromete. ”Există două tabere în Tribul Taino. Strict strategic voi vota”.

Cu câți bani au plecat concurenții de la SURVIVIOR ROMÂNIA. Sumele sunt faboloase!

Alegerile au deschis o serie de dezbateri, iar Moromete l-a acuzat pe fostul ei coleg de trib: ”Simțeam că o să mă înjunghie cu un cuțit. Atâtea dezamăgiri nu mi-am luat în viața mea. Cât de bine a jucat-o…”. De cealaltă parte, Ștefania a fost mai rezervată și a cerut doar sprijinul celor de acasă în această nouă încercare.

Conflictele vor continua și astăzi, când Andreea va recunoaște că deși a descoperit simbolul imunității ascunse, nu regretă că nu l-a utilizat: ”Nu m-a deranjat că m-ai nominalizat, ci că m-ai mințit. Nu am vrut să folosesc simbolul”. Cum va reacționa Andrei, urmează să aflăm.

Jocul de Comunicare îi așteaptă pe membrii tribului Taino în doar câteva ore. O nouă miză importantă, de această dată, apel video cu un prieten, urmează să fie pusă la bătaie. Tot atunci, vom afla și decizia celor de acasă cu privire la votul deschis aseară.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție puternică din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending