Connect with us

Emisiuni

O zi specială duminică la Știrile PRO TV și România, te iubesc!

Published

on

Reclame

În această duminică Știrile PRO TV și România, te iubesc! vor prezenta o zi specială ce va cuprinde o selecție de materiale realizate de corespondenții știrilor. Personajele principale sunt oameni deosebiți care reușesc să strângă în jurul lor comunități întregi, care dincolo de interesul propriu văd interesul localităților în care trăiesc.

Materialele vor vorbi despre medicii din Galați care pleacă câte un weekend într-o localitate mică unde instalează un spital de campanie. Vom cunoaște și povestea unei austriece care s-a stabilit la Sibiu și a ajutat la dezvoltarea unui sat. Ea a reușit să facă fierărie, lăcătușerie, dulgherie și unitate turistică. Toate au fost realizate cu bani de la sponsori, dar pe care i-a condiționat să lucreze cu forță de muncă din sat. Înainte să vină ea în sat șomajul era de 90%.

Tot duminică vom descoperi cine este preotul bun la toate din Gaujani, care ajută comunitatea cu tot ce îi stă în putință, alături de povestea mamelor care predau arhitectură la școală pentru a le crea copiilor simțul estetic. Mamele arhitecte vorbesc despre dezastrul urbanistic care s-a întâmplat în România în ultimii 20 de ani, deoarece corupția a intervenit în procesul aprobărilor de construcție. În această ediție specială vom afla și despre manifestul de la Băiculești care îi învață pe oameni să facă muncă în folosul comunității dacă nu au bani să plătească taxele.

Doi profesori de biologie, soț și soție, își dedică timpul și cunoștințele pentru copiii dornici să învețe, oferind meditații gratuite celor care vor să urmeze Facultatea de Medicină din Iași. De asemenea, vom afla și povestea unui fermier care a reușit să ofere locuri de muncă pentru 200 de localnici angajați permanent și 120 sezonier.

Aceste subiecte dar și multe altele care pun în lumină poveștile unor oameni deosebiți, care au ales să își dedice viața unor scopuri nobile vor fi prezentate duminică în cadrul Știrilor PRO TV și ”România, te iubesc!”.

Romania-te-iubesc-Premiile-Radar1

Foto credit: Pro TV/RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending