Oamenii care construiesc o lume mai bună au spus "Ajut eu" și anul acesta, la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Gesturile care unesc şi salvează au adus zâmbete și speranță, la Antena 1. Prin campania „Ajut eu!”, 25 de povești ale învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole au ajuns la cei care și-au dorit să transforme visele în realitate. Începând cu 29 noiembrie și până în Ajun de Crăciun, telespectatorii au văzut cum se construiește o punte între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute. Sute de vieți s-au transformat de atunci și, cu fiecare poveste, a devenit mai clar ca niciodată că România este țara oamenilor cu inimă mare.

Daniel Zodian, profesorul de sport care le-a oferit copiilor abandonaţi o casă şi şansa să fie campioni, a primit, cu ajutorul telespectatorilor, puterea să meargă mai departe. De acum, el și copiii vor avea sala de sport la care au visat.

Prin platforma ajuteu.ro, Ionuţ Stancovici a primit sprijin să doteze pârtiile din România cu scaune speciale pentru persoane cu dizabilităţi. A ales să ajute exact acei oameni pe care societatea, din păcate, de cele mai multe ori îi izolează.

Cristina Andreea Verdeș – pe podium campioană, în viaţă luptătoare, reprezintă România la marile competiţii de gimnastică ritmică, dar puţini ştiu cu ce sacrificii a făcut performanţă. A ratat multe şanse din cauză că n-a avut bani de deplasări, a pierdut puncte pentru că nu şi-a permis costume aşa cum cere regulamentul. Şi totuşi, ea nu a renunţat. Prin campania „Ajut eu!” A primit bani pentru echipamentul de care are nevoie, dar și un laptop ca să îşi poată face temele în deplasări și o vacanță.

Lui Angelo Simionescu, viața nu i-a oferit darul vederii, dar a primit o inteligenţă sclipitoare. La 16 ani, e campion la escaladă şi as al programării. Visează să dezvolte o tehnologie prin care să ajute şi alţi copii nevăzători să îşi recapete curajul şi, de ce nu, independenţa. A primit un telefon și un laptop performate de la partenerii campaniei, iar un un generos anonim i-a pus la dispozitie tot echipamentul de escaladă.

Sabin Husariu, ciclistul care s-a născut în munţi, visând să ajungă campion, care nu a renunțat atunci când nimeni nu-i dădea nicio şansă, și-a improvizat echipamente, s-a împrumutat pentru a își îndeplini visul. La „Ajut eu!” a primit bicicleta mult dorită.

Vasile Postolachi, profesorul de religie căruia elevii îi spun profesorul de fapte bune, a primit 280 de cadouri pentru copiii lui de suflet.

Iar, la Ploieşti, Moş Crăciun a venit… cu tramvaiul, pentru că telespectatorii i-au spus „Ajut eu!” lui Cătălin, un tânăr care a vrut să reînvie magia din copilărie. Sunt numai câteva dintre poveştile care arată că oamenii au puterea să transforme lumea.

Sunt doar câteva dintre cele 25 de poveşti, sute de vieţi schimbate, mii de mâini de ajutor întinse.

„<<Ajut eu!>> este speranța, ne redă sentimentul de „împreunăși ne unește! Pentru al treilea an, am fost copleșită de lanțul de bunătate care s-a format între oameni. Știu că, puțin câte puțin, vom face asta în fiecare zi! Am plâns, am râs și am înțeles profund că nu există imposibil!” spune Alessandra Stoicescu, președintele Fundației Mereu Aproape

A fost o lună de magie, în care România a demonstrat, din nou, că are oameni sufletişti, empatici, solidari. Asta a adus campania Ajut Eu, pentru al treilea an la rând. Reţeaua solidarităţii nu se încheie, ci doar se mută în fiecare casă, în fiecare zi.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TVo săptămână ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Vedete4 zile ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending